VIDLJIVI REZULTATI

Tony Cetinski u pulskoj Areni pokazao novi imidž; kao na početku karijere ponovo ima kovrče

07.08.2022 u 17:24

Bionic
Reading

U sklopu Adria Summer Festivala Tony Cetinski održao je koncert u pulskoj Areni i brojnim hitovima zabavio oduševljenu publiku. Popularni pjevač tom je prigodom pokazao i novi imidž pa smo ga tako nakon dugo godina mogli vidjeti s kovrčicama po kojima je bio poznat na početku karijere

Tony Cetinski krajem studenog prošle godine javno je objavio kako se odlučio podvrgnuti zahvatu transplantacije kose te je čak je i podijelio nekoliko fotografija sa samog zahvata i rekao kako nije tako strašno kako izgleda.

'Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše. Iskreno se veselim rezultatima!', napisao je tad Tony na Instagramu.

A rezultati su, sudeći prema Tonyjevim fotografijama, itekako vidljivi. Tako je nakon dugo godina pokazao je sitne uvojke, po kojima je bio poznat na početku svoje itekako plodne i uspješne karijere.

Ni ovoga puta njegovi brojni obožavatelji nisu ostali zakinuti jer je Tony napravio vrhunski ugođaj u jedinstvenom ambijentu pulske Arene, službeno otvorivši ovogodišnji Adria Summer Festivala. Istinski romantičar na domaćem je terenu izveo neke od svojih najljepših pjesama.

  • +13
Tony Cetinski u pulskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: Dren Kastriote Sadikaj/Lara Kozliček

Kako bi sinoćnji ugođaj za sve bio još bolji i bogatiji, Tony je nastupio s prijateljem i pjevačem Sergejem Ćetkovićem, dok je posebno iznenađenje publici bio mladi i talentirani glazbenik Matija Cvek s kojim je Tony na opće oduševljenje otpjevao hitove 'Lagala nas mala' i 'Morski vuk'.

'Uvijek poseban ambijent i onaj osjećaj da si svoj na svome. Veličanstveno je bilo. Bend i suradnici kao i gost Matija Cvek, bili su na visini zadatka. Nikada nije lako izaći pred svoje i zapjevati, ali kada se 'zakotrlja' pjesma za pjesmom, sve ide samo od sebe. Hvala Puli i svim gostima', istaknuo je ovom prigodom Tony, koji je neiscrpnom energijom, izvrsno balansirajući pjesmama i humorom, još jednom uspio zadovoljiti sve glazbene apetite publike.