neuništiva baka

Tony Cetinski sve je raznježio ovim fotografijama

21.06.2017 u 12:24

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih vokalista Tony Cetinski pokazao je svoju iznimno emocionalnu i osjećajnu stranu fotografijama i videosnimkom s proslave 90. rođendana svoje none. Sa suprugom Dubravkom, roditeljima, bratom Matteom te najužom rodbinom, slavio je u rovinjskom restoranu

Tony Cetinski nedavno je najavio da se nakon 25 godina iz Zagreba seli u Istru. Trenutno je u Rovinju gdje je s roditeljima, mamom Vinkom i tatom Mirkom te bratom Matteom, feštao u čast velikog dana none Milde.

Simpatična i dobro raspoložena očeva majka puhala je svjećice na dvjema velikim tortama, a pali su i pjesma i ples. Fotografije i videosnimke koje je Tony objavio na svom profilu na Facebooku, oduševile su njegove pratitelje.

Tony je prvi unuk kojeg je baka dobila kad je imala 42 godine.

'Uvijek smo mislili - taj će biti pjevač, jer je uvijek pjevao. Uvijek bi našao svoju 'kumpaniju' i kad su se igrali, uvijek je bio prvi u svemu. Kad bi moj Mirko išao pjevati, Tony bi išao s pelenom na tatine koncerte', izjavila je nona Milda kad je nedavno gostovala u emisiji 'Petkom s Petkom' na Novoj TV. Dodala je da ju je nekad slušao, a nekad i ne.

'Kako je njemu odgovaralo, ali baka ga jako voli pa sam sve trpjela', izjavila je simpatična starica za koju su jako vezani i Matteo i Tony. Njegove koncerte, kad god može, s ponosom otprati. Prvi Tonyjev nastup gledala je rovinjskom hotelu.

'Gdje god sam mogla, a bilo je bliže, sam išla, tu po Istri, u Zagrebu u Areni, poslije u Puli', izjavila je baka.