zaljubljeni i sretni

Tony Cetinski: Četiri godine ljubavi s voljenom Dubravkom

23.05.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Pjevač uživa u ljubavi sa suprugom s kojom je u siječnju proslavio treću godišnjicu braka, a jučer su proslavili i četiri godine otkad su se upoznali. Tony ne propušta voljenoj Dubravki pokazati svoju romantičnu stranu te joj na različite načine izjavljuje ljubav, a to je učinio i na društvenoj mreži čestitavši joj na nezaboravnim godinama provedenim s njom

'Za najdivnije četiri godine provedene kraj tebe i od dana kada sam te upoznao, ljubavi moja', napisao je pjevač na svom profilu na Facebooku uz hashtag #dudaitonyforever.

Tony i Dubravka Cetinski sretni su i zaljubljeni kao prvog dana, a svoju godišnjicu upoznavanja proslavili su romantičnom večerom.

U siječnju je pjevač otkrio da je za godišnjicu bračne sreće Dubravki poklonio prsten što ga je dao izraditi od dijamantne naušnice koja mu je godinama donosila sreću. 

'Ne znam i ne želim znati formulu. Super nam je. I to je to. Ako vam krenem nabrajati zbog čega sve volim svoju suprugu, nećete imati dovoljno medijskog prostora', izjavio je Tony krajem travnja za tportal.

Par se vjenčao 17. siječnja 2014. godine u Las Vegasu, a nakon toga uslijedilo je slavlje u Hrvatskoj koje je trajalo danima. Nakon povratka iz Amerike slavili su u Dubravkinoj Slavoniji i potom u Zagrebu s prijateljima. Tony je tada izjavio da ne bi preživio da su slavlje morali održati još i u njegovoj Istri. 

Dok je Dubravki ovo prvi brak, Tony se ženio već dva puta - s Antonelom Butigan te s Ivanom Nobilo.