širi pozitivu

Tončica Čeljuska savjetuje svima: 'Pošaljite tu poruku, obavite taj poziv, sasvim je nevažno što će vam pasti kruna s glave'

08.03.2022 u 17:31

Bionic
Reading

Ruska invazija na Ukrajinu, što je najveća agresija na drugu državu u Europi nakon Drugog svjetskog rata, izazvala je strah u cijelom svijetu. Suočena sa svojim strahovima, ali i prolaznošću života, HTV-ova novinarka i urednica poslala je poruku svima

'Ovakva nemila vremena suoče nas s vječnim istinama. Ništa nije sigurno i sutra je uvijek nepoznanica. Zato je krivo shvaćati sebe preozbiljno i dozvoliti egu da zbraja zamjeranja i iznevjerena očekivanja', piše Tončica Čeljuska u svojoj novoj objavi i nastavlja:

'Jedino ispravno je razumjeti ljudske manjkavosti i oprostiti bližnjima nesavršenosti, jer svi smo tu u prolazu, suočeni s istim strahovima. Zato, pošaljite tu poruku, obavite taj poziv, sasvim je nevažno što će vam pasti kruna s glave. Jer i lav je kralj, pa opet završi u cirkusu', poručila je svima poznata HTV-ovka.

Podsjetimo, prije osam godina završila je edukacijski program 'Postani life coach' i uvijek je ulagala u svoje znanje, a kada je krenula na ovaj program, otkrila je i zbog čega se odlučila na taj korak. Godine 2017. završila je i usavršavanje kod psihoterapeutkinje svjetskog ugleda, prof. dr. Nade Kaiser. Stečena znanja itekako joj pomažu u privatnom i poslovnom životu.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX