On živi u Njemačkoj

Tončica Čeljuska progovorila o bivšem suprugu i otkrila zašto i dalje nosi njegovo prezime

16.04.2024 u 12:19

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica na HTV-u je progovorila o razvodu i teškom razdoblju koji je tada prolazila. Ona i Zlatko Čeljuska razveli su se prije 15 godina no ona još uvijek ima njegovo prezime

Tončica Čeljuska prisjetila se razdoblja kad je vodila Dnevnik i večernje vijesti te istovremeno imala ulogu majke Anuški i Tihani. Kazala je da je bilo takvih dana kad bi se jedva vidjele.

Smatra da je to cijena karijere - da privatno često bude zakinuto. Imaju odličan odnos, a danas se čuju i po nekoliko puta dnevno. Prijatelj psihijatar joj je objasnio da sada nadoknađuju ono što im je nedostajalo u djetinjstvu pa voditeljica tvrdi da se to 'kad si mama i zaposlena žena uvijek pogriješi ili u jednoj ili u drugoj ulozi'.

Pričala je o teškom razdoblju nakon razvoda i rekla kako je najteže bilo njezinoj djeci, ali i kako je njen suprug dobio pozornost samo zbog njene 'popularnosti'. Danas je s njim u dobrom i korektnom odnosu. I danas nosi njegovo prezime, ne samo zbog djece, već i zato što je godinama u medijima bila poznata pod tim prezimenom.

  • +19
Tončica Čeljuska Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

'Donekle sam razumjela interes javnosti u vezi s razvodom i znala da se očekuju odgovori koje u konačnici nisam imala. Bilo mi je najteže zbog moje djece koja su to daleko teže proživjela nego ja. Na kraju dana čovjek snosi posljedice svojih izbora. Međutim, nakon što sam se razvela, stvorile su se neke teorije zavjere i negativni komentari, a taj period života ne bih poželjela ni smrtnom neprijatelju', izjavila je za Večernji list.