VRATILA SE SVOJIM OBAVEZAMA

Tončica Čeljuska novim je fotografijama i snimkama oduševila svoje obožavatelje, a u Kostarici je još samo u mislima

03.02.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Njezin odmor u čarobnoj Kostarici bio je kratak, no sjećat će ga se zasigurno još godinama. Prekrasna priroda i sve što nudi ova država u Srednjoj Americi s izlazom na Tihi ocean i Karipsko more, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa tako ni poznatu televizijsku voditeljicu

Kada je sa svojim obožavateljima prije nekoliko dana podijelila informaciju da uživa u ovoj državi Srednje Amerike, Tončica Čeljuska jasno je dala do znanja da je Kostarika za nju najljepša zemlja u kojoj je ikada bila.

'Ovdje se kupam u rijeci koja izvire iz vulkana, a temperatura joj je 40 stupnjeva. Dno rijeke je crno od izmrvljene lave. Čudesno. Ljubav na prvi pogled i odbrojavanje do ponovnog susreta', riječi su koje je napisala na svom Instagram profilu.

A iako je nastavila objavljivati fotografije i snimke iz čarobne Kostarike, jednim je detaljem pokazala da je s tom zemljom sada samo u mislima, budući da se vratila u svakodnevicu te se posvetila redovitim treninzima.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Za fotografiju na kojoj pozira mokre, zalizane kose u nevjerojatnom resortu Tabacon Thermal Resort & Spa, u kojem se posjetitelji kupaju i uživaju u rijeci koja izvire iz vulkana, Tončica Čeljuska primila je samo komplimente.

Inače, Tončica Čeljuska uživa i u glazbi, ali i dobrim filmovima i serijama, no putovanja su velika ljubav. 'Ono što je čarobno u putovanju: odlazite kao jedna osoba, a vraćate se kao potpuno druga. Jer ništa nas toliko ne mijenja kao putovanje', napisala je Tončica Čeljuska.