ovo malo tko zna

Tonči Huljić otkrio da je Doris Dragović napravila čudo s hitom kojeg je odbacila Jasna Zlokić

16.06.2023 u 12:51

Bionic
Reading

Ovih dana poznati hitmejker raspričao o svom hvaljenom sakralnom pop koncertu, unučici Albi, a obznanio je i kako je jedan njegov veliki hit trebao završiti u izvedbi druge pjevačice

Ovogodišnje Melodije Jadrana otvara 'Misa Mediterana' Tončija Huljića. Samo tri dana prije toga je u Beču drugi orkestar, i drugi tip koncerta. Slavni Splićanin priznaje da je dosta hektično i naporno.

U Beču će, kazao je, biti Petar Grašo u funkciji supruga' (kako se našalio Huljić), a ide i malena Alba. Ona je već stvarno svjetski putnik, u pravom smislu riječi. Odgovorio na pitanje je li se ikad dogodilo da mu je bilo žao što neku pjesmu nije dao nekom drugom izvođaču.

  • +3
Tonči Huljić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX

'To se vrlo rijetko dešavalo, zato što ja uvijek pišem pjesmu za izvođača. Ali, recimo, pjesmu 'Jedini' nije osjetila Jasna Zlokić, nije se prepoznala u njoj, pa sam je dao Doris. To se tako desi!. Tako je bilo i za 'Dva put san umra'. Bilo je napisano za Magazin i kako je Vjekoslava brzo ispalila 'Dvaput san umra, umra za njom', bilo je nemoguće to staviti u ženski rod', otkrio je Huljić na Radio Dalmaciji.