RTL NAKON NOVE TV

Tomislav Gretić vraća se na male ekrane

27.03.2012 u 11:27

Bionic
Reading

Tomislav Gretić, jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova, u novom kulinarskom showu 'Kuhar i pol' svakim danom od 2. travnja u 17,58 na RTL Televiziji kuha samo za vas!

Nakon Masterchefu, poznati kuhar Tomislav Gretić nastavlja svoju televizijsku karijeru na RTL televiziji.

U tek 90 sekundi Gretić priprema jela koja ćete i sami željeti kušati, na brz i jednostavan način, s namirnicama koje je jednostavno nabaviti i pripremiti u kuhinji poput vaše!

Ostali ste bez ideja što kuhati? Umorni ste od svakodnevnog razmišljanja kako pripremiti brza i ukusna jela s namirnicama koje je moguće nabaviti u samoposluzi ili na tržnici? Zasitili ste se kuharica i emisija gdje recepte uglavnom gledate i zamišljate, ali rijetko i sami pripremate? RTL Televizija misli na vas - svakim danom u minutu i pol pripremamo jelo na brz i jednostavan način.

Uz mnogo vrlo jednostavnih recepata i korisnih savjeta za pripremu obroka, Tomislav Gretić otvara vrata 'svoje' kuhinje i unosi osvježenje u svakodnevicu. U pripremi recepta dana ponekad će mu pomagati specijalni gosti, eksperti u pripremi pojedinih vrsta namirnica koji nam otkrivaju male tajne velikih majstora.

S gledateljima će nesebično podijeliti recepte za fin obiteljski ručak, savjete za pripremu pića i zdravih, brzih obroka, ali i tajne o pripremi pojedinih namirnica, kako naglasiti pojedine okuse, kako servirati ili ukrasiti hranu i još mnogo toga što je naučio kuhajući po najboljim hotelima na četiri kontinenta.

Kao glavni chef luksuznog hotela Monte Mulini u Rovinju i jedan od chefova koji zaista kuha, a ne samo delegira posao. Kako sam navodi: 'Kuhanje je moja strast i posao.'

Gretić je karijeru započeo u hotelu Laguna u Zagrebu. Posao ga je dalje vodio po brojnim hrvatskim i svjetskim hotelima među kojima su Sheraton Warshaw, Sheraton Deire Dubai te Dolder Grand u Zürichu, kao i u egipatski hotel Stella Di Mare. Kuhao je za poznate svjetske zvijezde poput Billa Clintona, Rolling Stonesa, Stinga, U2 i mnoge, mnoge druge.