rastava braka

Sofia Vergara zaštitila je svoje bogatstvo, a što je s njezinim 'siromašnim' mužem?

20.07.2023 u 06:40

Bionic
Reading

Kad su se vjenčali 2015. godine, Sofia Vergara i Joe Manganiello navodno su potpisali predbračni ugovor vrijedan 100 milijuna dolara

Njihov odnos mnogima je djelovao idiličan te je vijest o rastavi braka Sofije Vergare i Joea Manganiella šokirala one koji nisu naslutili da je tome stigao kraj. Obožavatelji koji su pozornije pratili mogli su naslutiti bračne probleme kad je Manganiello poprilično hladno čestitao Vergari rođendan. Nemaju djece, no pred njima je podjela bračne imovine.

Par se vjenčao 2015. godine, a prije toga dogovorili su se da će sklopiti predbračni ugovor. Taj dogovor došao je na inicijativu glumice koja je htjela zaštititi svoju imovinu, a Joe nije imao nikakav problem s tim prijedlogom. Predbračni ugovor navodno vrijedi 100 milijuna dolara, a Sofia je tijekom godina jasno dala do znanja da ona i njezin suprug odvojeno vode svoje financije.

Zajedno su živjeli na Beverly Hillsu, točnije u vrlo ekskluzivnoj i poželjnoj četvrti Beverly Park, a svoj dom stavili su na prodaju u lipnju te za njega traže cifru od 18 milijuna dolara.

Iako nemaju djece, što čini ovu brakorazvodnu parnicu nešto jednostavnijom, vlasnici su psića Bubblesa. Prema kalifornijskom zakonu, sudac može odlučiti tko bi trebao dobiti kućne ljubimce pri razvodu.

Glumica navodno posjeduje nevjerojatnih 180 milijuna dolara dok je Manganiello 'težak' tek 40 milijuna dolara.

Kolumbijka je karijeru započela kao model, a sa 17 godina snimila je reklamu za Pepsi. Iako se pojavila u brojnim filmovima, tek kad je dobila ulogu Glorije Delgado-Pritchett u ABC-jevom hit sitcomu 'Moderna obitelj' postala je superzvijezda. Na vrhuncu serije zarađivala je čak 500.000 dolara po epizodi. Ako uzmete tu cifru i pomnožite s približno 22 epizode u svakoj sezoni, jasno će vam biti zašto ju je Forbes 2020. proglasio 'najplaćenijom TV glumicom' nakon što je zaradila 43 milijuna dolara.

SVI SU JE GLEDALI

Odličan izbor Sofije Vergare: Zanosna Kolumbijka očarala u nijansi koja ne pristaje dobro samo plavušama

Pogledaj galeriju

Uz to, trenutno sudi u žiriju emisije 'America's Got Talent', od čega po sezoni zaradi 10 milijuna dolara.

Iako se naspram zarade uskoro bivše supruge Joe čini poprilično siromašan, realnost nije ni približno takva.

46-godišnji glumac najzapamćeniji je po filmu 'Magic Mike', a kasnije je glumio i u nastavcima kultnog filma. Osim toga, glumio je u 'Spidermanu', ali i u HBO-ovoj seriji 'True Blood'.

Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia