VELIKA OBITELJ

Tko su žene i djeca Elona Muska: Talulah Riley je dva puta ženio, a s Justine ima petero djece

08.07.2022 u 06:16

Bionic
Reading

Nakon vijesti da je u najvećoj tajnosti, krajem prošle godine, s izvršnom direktoricom Neuralinka Shivon Zilis dobio blizance pobrojali smo sve žene koje je Elon Musk ljubio, ali i dobio djecu s njima

Kako je otkrio Business Insider, zahvaljujući izvoru iz državne uprave Austina u Teksasu, u kojem su Elon Musk i Shivon Zilis zatražili promjenu prezimena zajedničke djece, otkriveno je da su u studenom 2021. godine, samo nekoliko tjedana prije negoli je surogat-majka rodila njemu i pjevačici Grimes drugo dijete, dobili blizance.

Sve druge informacije za javnost su za sada nepoznate, a jedino što se zna to je da Shivon Zilis spada među osobe od najvećeg povjerenja Elona Muska, jer je jedna od izvršnih direktorica u njegovoj tvrtki Neuralink.

Nakon što je sa Shivon dobio blizance Elon Musk je s bivšom partnericom Grimes dobio drugo dijete. Surogat-majka im je u prosincu 2021. rodila kćerkicu Exu Dark Sideræl, a tri mjeseca ranije prekinuli su vezu, dok su dvije godine prije dobili sina kojem su dali ime X Æ A-Xii.

  • +12
Elon Musk - sve njegove ljubavi Izvor: Profimedia / Autor: SCOTT OLSON / Getty images / Profimedia

Iako o prekidu veze nikada nisu govorili, lako je moguće da se Grimes nije mogla pomiriti s činjenicom da njezin dragi čeka blizance s izvršnom direktoricom.

Prije pjevačice bio je u jednogodišnjoj burnoj vezi s glumicom Amber Heard te je čak bio pozvan kao svjedok u njezinoj parnici protiv Johnnyja Deppa. S njom se 'spetljao' na način da je zatražio od redatelja filma 'Machete ubija', u kojem su se oboje pojavili, da ih upozna. Njihovoj vezi navodno su presudili pretrpani rasporedi.

No prva službena gospođa Musk bila je Justine Wilson, s kojom se vjenčao u siječnju 2000. godine. Upoznali su se tijekom studija na Queen's University u kanadskom Kingstonu, a kako je otkrila sama Justine, on je isprva bio drag i radio je sve da joj privuče pažnju.

Tako ju je pozvao na sladoled, a ona je pristala samo kako bi ga se riješila, nakon čega je pobjegla i ostavila mu poruku da joj je nešto iskrsnulo. Misleći da je odustao, sjedila je i učila u dnevnom boravku studentskog doma, u kojem ju je Musk pronašao i donio joj sladoled, jer nije prihvaćao odbijanje.

'Kad sam ga posjetila jednom prilikom, upitao me koliko bih djece htjela imati. Odgovorila sam jedno ili dvoje, ovisno o tome hoću li si moći priuštiti dadilju, iako bih pristala i na četvero – uz dadilju. On je pak spremno kazao da pomoć oko djece smatram riješenim', priznala je svojedobno.

S njom je 2002. dobio prvog sina Nevadu Alexandera Muska, no život dječačića završio je prerano i tragično - preminuo je u dobi od tek 10 tjedana od SIDS-a, odnosno sindroma iznenadne dojenačke smrti.

Nakon tragičnog gubitka Justine i Elon Musk nisu odustali od želje da imaju djecu, iako je to itekako utjecalo na njihov odnos, pa su se odlučili na IVF, postupak izvantjelesne oplodnje. U travnju 2004. Justine je rodila danas 18-godišnje blizance Griffina i Xaviera, a zahvaljujući također IVF-u u siječnju 2006. dobili su i trojke - Kaija, Saxona i Damiana.

Inače, nedavno se u medijima pisalo o Xavieru Alexanderu Musku jer je nedavno napunio 18 godina i zatražio promjenu prepoznavanja spola iz muškog u ženski te promjenu imena.

Kako je njegova popularnost rasla, tako je rastao i njegov ego, a Musk je silno želio da Justine postane trofejna plavuša i da se može njome hvaliti. Želio je pored sebe ženu koja će paziti kako izgleda i koja će se uvijek smješkati dok se oko nje raspravlja o politici, no ona to nije bila. Par se razveo 2008. te dijele skrbništvo nad sinovima.

Nakon Justine započeo je vezu s glumicom Talulah Riley, s kojom se ženio čak dva puta. Prvi put vjenčali su se 2010., no izdržali su tek dvije godine u braku. Godinu dana razdvojenosti učinilo je svoje pa je par odlučio svojoj ljubavi dati još jednu šansu i 2013. vjenčali su se drugi put, no i tada su izdržali samo tri godine.

Musk je trenutno u vezi s 23 godine mlađom australskom glumicom Natashom Bassett, s kojom je krajem svibnja snimljen u francuskom St. Tropezu. Koliko je ta veza ozbiljna, pokazat će vrijeme.