NE GURAJU SE U SHOWBIZ

Tko su djeca Brucea Springsteena? Ne vole svjetla reflektora, a jedan od sinova radi kao vatrogasac

07.03.2023 u 06:35

Bionic
Reading

On je jedna od najvećih zvijezda te je za svoj rad tijekom desetljeća i desetljeća bavljenja glazbom nagrađen mnogobrojnim nagradama. To mu je donijelo i milijune obožavateljice diljem svijeta, no on je vjeran samo jednoj ženi, s kojom je stvorio obitelj

Iako ga obožavatelji diljem svijeta kratko i jasno zovu Boss, Brucea Springsteena njegova djeca zovu jednostavno - tata. Ljubav s kolegicom iz benda E Street Band, Patti Scialfom, rezultirala je brakom, a kruna svega njihovo je troje djece - Evan (32), Jessica (31) i Samuel (29).

'Djecu smo dobili kasno, imao sam 40 kada je rođen naš prvi sin. Tijekom svih ovih godina oni su pokazali zdravu i totalnu nezainteresiranost za naš rad. Imali su svoje glazbene heroje, svoju glazbu koju su slušali. Njihova lica ostajala bi bezizražajna kada bi netko spomenuo neku moju pjesmu', izjavio je 2017. za New York Times Bruce Springsteen, a njegovi stavovi nisu se tijekom godina nimalo promijenili.

  • +2
Bruce Springsteen s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Sonia Moskowitz / Zuma Press / Profimedia

Sve to potvrdio je u studenom 2022. gostujući u showu Grahama Nortona, gdje je rekao: 'Sada ih gotovo uopće ne zanima glazba ili taj dio mog života... Ali kao što uvijek kažem - njima ne treba heroj, nego otac.'

No tko su Evan, Jessica i Samuel i što su odabrali kao životni poziv?

Evan James Springsteen, 32

Najstariji od djece je Evan James Springsteen, rođen 25. srpnja 1990. godine, koji je uvelike promijenio njihov život. O tome je Springsteen progovorio tijekom jedne od epizoda podcasta s Barackom Obamom, pod nazivom 'Renegades: Born in the USA'.

'To je dar koji dobijete od svoje djece i svoje žene. To je priznanje novog tebe i spoznaja tvoje muškosti. Bilo je to nešto veliko za mene. Probudilo me. Osjećao sam se kao netko, ne nužno netko drugačiji, ali netko tko je dospio puno dalje na tom putu nego što je ikada mislio da će dospjeti.'

Iako je Evan naslijedio glazbene gene svojih roditelja te voli pjevati i svirati gitaru, kao i producirati glazbu, isto tako mrzi slavu i trudi se biti u sjeni koliko god može. Svoj privatni život krije kao zmija noge, no često se pojavljivao na događajima od velike važnosti za njegovu obitelj, a čak se pridružio roditeljima na pozornici.

Jessica Rae Springsteen, 31

Jedina kći Patti i Brucea, Jessica Rae, rođena je 30. prosinca 1991. i slavu je stekla zahvaljujući nevjerojatnom talentu za jahanje. Budući da je od najranije dobi jahala konje na obiteljskoj farmi Colts Neck Township, odlučila je postati profesionalna jahačica te je čak članica američke nacionalne ekipe.

'Počela sam jahati kad sam bila jako mala. Moja je mama oduvijek željela naučiti jahati, stoga je kad smo se preselili u New Jersey počela uzimati sate. Naša je kuća odmah preko puta jedne od najboljih štala za treniranje juniora, pa sam se i sama počela baviti time kao tinejdžerica', izjavila je Jessica svojedobno za magazin People.

Tijekom studiranja na Dukeu, sveučilištu na kojem je diplomirala, dobila je prvi poziv za nastup na Olimpijskim igrama, što je za nju bilo nevjerojatno iskustvo. 'Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i u danom trenutku imati pravog konja, tako da je to definitivno nešto na čemu radim - i nastavit ću raditi dok ne stignem tamo kamo sam krenula.'

Njezin uspjeh oduševljava roditelje te su joj velika podrška. 'Trudim se ostati fokusirana na ono što radim i zašto sam ovdje. Zahvalna sam što imam takvu podršku svojih roditelja. Oni su cijelo vrijeme sa mnom na ovom putovanju. Sve je to poput sna i za njih same, stoga sam sretna što ih mogu učiniti ponosnima.'

Samuel Ryan Springsteen, 29

Najmlađi sin Samuel Ryan rođen je 5. siječnja 1994. godine. I dok mu se stariji brat bavi glazbom, a sestra jahanjem, Samuel je odlučio postati vatrogasac. Kako je 15. siječnja 2014. objavila njegova ponosna majka Patti Scialfa na Instagramu, diplomirao je na vatrogasnoj akademiji Mnomouth Countyja, a nakon što je odradio stažiranje i pristupio ispitima, 2017. je postao vatrogasac države New Jersey.

Već dvije godine kasnije službeno je postao član vatrogasne postaje Jersey Cityja kao jedan od 15 novih vatrogasaca koji su svoje zakletve izrekli u siječnju 2020. ispred gradonačelnika.

Ono što je poznato iz njegova privatnog života to je da je 2022. sa životnom partnericom dobio kćerkicu Lily Harper, a Bruce i Patti ne kriju oduševljenje novom ulogom djeda i bake.