AJMO SE KLADIT'

Tko pobjeđuje u ovoj sezoni 'Zvijezde pjevaju'?

29.04.2014 u 14:18

Bionic
Reading

Sedma subota u studio 'Anton Marti' donijela je otpusno pismo za Roberta Kurbašu i Emiliju Kokić, a u borbi za status najboljeg amatera pjevača ostali su Ivica Pucar, Tina Katanić i Petra Dugandžić

Energična i simpatična Petra Dugandžić vatrenija je na pozornici HTV-ova showa od svoje crvene kose. Uz Ervina Baučića koji izvlači najbolje iz nje, Petra ima pravu uzlaznu putanju u svojim nastupima.


Od samozatajne slatkice postala je prava vamp žena.  Najupečatljiviji nastup ove sezone energična je izvedba pjesme Majki 'Ja sam budućnost'. Član žirija Zrinko Tutić stalno ju je nagovarao da se prepusti, a to je u ovoj pjesmi najviše uspjela.

Popularni Barbi i Ken osme sezone Tina Katanić i Marko Tolja pokazali su da su puno više od ljepotanovića ovog showa. Njihova izvedba 'Fride' sve je izula iz cipela, a najveći kompliment došao im je od Zrinka Tutića koji je rekao da su najbolje od svih izvođača dosad izveli njegovu pjesmu 'Sija sunce, trava miriše'. I još nešto, budući da Tina ima stvarno duge noge, ona nikada ne laže. 'Imam savršenog mentora, sam Bog ga je poslao, tj. poslao ga je HRT, ha, ha!' rekla nam je nedavno Tina znajući da ide do kraja. Jedno je sigurno, a to je da Tina Katanić svojim dugim manekenskim nogama kroči prema pobjedi.

Ivica Pucar ušao je kao zamjena s klupe, no uspio je u kratkom roku uz blagu ali strogu ruku svoje mentorice Maje Vučić zadiviti glasom i stasom. Iz nezahvalne situacije, kada je samo dva dana prije showa zamijenio Filipa Juričića, Ivica je postao pravi junak showa uskočivši bez posebnih priprema. Najbolja im je izvedba nježna pjesma crtića 'Aladdin: A Whole New World'.

Kao uvijek, glavnu riječ imaju gledatelji koji će svoj konačan sud dati telefonskim glasovanjem. Sretno!