16 godina ljubavi

Tko je samozatajna Marija Bišćan? Supruga novog trenera Dinama uvijek mu je najveća podrška

06.04.2023 u 19:50

  • +11

Marija Bišćan

Izvor: Pixsell / Autor: JOSIP REGOVIC/PIXSELL/LUKA STANZL/PIXSELL/Promo

Bionic
Reading

Dinamo ima novog trenera. Na mjesto Ante Čačića dolazi bivši igrač Igor Bišćan. U novim poslovnim izazovima, baš kao i proteklih 16 godina veliku podršku pružat će mu supruga, samozatajna Marija Bišćan

Ante Čačić od klupe Modrih oprostio porazom 1:2 od Šibenika u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Momčad će sada voditi bivši igrač, a danas uspješan trener, Igor Bišćan. Predstavljat će to nove izazove za 44-godišnjeg bivšeg igrača Dinama, te osvajača Lige prvaka s Liverpoolom koji je oduvijek poznat po svom čvrstom i nepokolebljivom karakteru.

Dosadašnji izbornik naše U-21 reprezentacije vraća se u klub u kojem je proveo najveći dio karijere i bio kapetan. Bišćan je uvijek medijske stupce punio sportskim uspjesima, a obitelj, koja mu je iznimno važna, uvijek je držao dalje od fokusa javnosti.

Promjene koje donosi nova pozicija zasigurno će osjetiti i Bišćanova obitelj, koja mu je uvijek snažan oslonac. I dok će novi Dinamov trener morati razbuditi svlačionicu i već u subotu pokušati doći do pobjede protiv Lokomotive, njegova lijepa i samozatajna supruga Marija nastavit će mu pružati veliku podršku.

Naime, Igor Bišćan punih je 16 godina u braku sa samozatajnom suprugom Marijom, a zajedno imaju 4 djece, prekrasne djevojčice. Par na vječnu ljubav zavjetovao 2007. godine, nakon tri godine veze. U to vrijeme Marija je bila studentica ekonomije, a nakon što je ljubav buknula između nje i tada mladog nogometaša na početku karijere, postala je njegova najveća i najvažnija podrška. Pratila ga je na svakom koraku karijere, iz sjene mu pružajući potreban oslonac.

Par je oduvijek bio samozatajan, držeći svoj idilični obiteljski život podalje od očiju znatiželjnika. Vjenčanje im je bilo skromno, samozatajno baš poput njih sami. Održano u Zagrebu i krugu najbližih prijatelja o obitelji, Igor i Marija sudbonosno 'da' izrekli su u zagrebačkoj crkvi Sv. Ante na Svetom Duhu., Nakon ceremonije vjenčanja svadbena povorka od 40-ak ljudi, sačinjena od većinom članova obitelji, uputila se u restoran Okrugljak, gdje su do jutra slavili uz tamburaški sastav Zlatni dukati.

Igorov vjenčani kum bio je jedan od njegovih najboljih prijatelja, bivši suigrač iz Dinama Tomo Šokota - kojemu je Bišćan bio kum na vjenčanju sa suprugom Eminom. Mariji je kuma bila prijateljica iz djetinjstva.

Prije vjenčanja par je živio u Ateni, gdje je Bišćan igrao za Panathinaikos, a Marija je na vjenčanju bila u petom mjesecu trudnoće, očekujući rođenje njihovog prvog djeteta, te je njihova sreća time bila još veća.

Marija je sve samo ne tipična supruga nogometaša – samozatajna i profinjena ljepotom i elegancijom privlači poglede kada god se pojavi u javnost, iako to ne čini često. Najčešće se radi o odlasku u kino ili eventu u centru grada, a društvo joj tada često pravi Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki i supruga nogometaša Mihaela Mikića. Ljupka i Marija su bliske prijateljice, a njihove obitelji čak su znale i zajedno odlaziti na ljetovanje.

Igor i Marija su poznati su kao samozatajni par, skandali ih ne prate, a rijetko ih se može vidjeti u javnosti. Danas su roditelji četiri djevojčice, a najmlađu su dobili 2016. Ekonomistica Marija vrlo je posvećena obitelji, a nije čak ni prisutna na društvenim mrežama. No, ono čime uvijek privlači pažnju kada se pojavi u javnosti su sjajni modni odabiri kojima dominiraju redom ženstveni i elegantni krojevi. Bilo da se radi o trapericama ili haljina, Marija uvijek poseže za dobro provjerenom klasikom i baš nikada ne pogriješi.