SVESTRANA ZAGREpČANKA

Tko je prelijepa glumica koju je oženio brat Jelene Veljače

05.02.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Ivan Veljača proteklog vikenda oženio se glumicom Anom Vučak. Poznati scenograf te brat glumice i scenaristice Jelene Veljače svoju je vezu s glumicom ozakonio nakon pune dvije i pol godine veze

Scenografsko-glumački par priredio je svojim gostima proteklog vikenda bajkovito svadbeno slavlje u La Grmi, objektu koji se nalazi u Park-šumi Grmoščica. Djelić ugođaja može se vidjeti preko fotografija koje je presretna mladenka objavila na društvenim mrežama, ali i njezin kum, glumac Ivan Cvirn te Jelena Veljača

Novopečeni supružnici Ivan Veljača i Ana Vučak upoznali su se prije nekoliko godina, a ljubav se rasplamsala 2015. na Filmskom festivalu u Puli, u kojoj su oboje boravili zbog poslovnih obveza.  

❤ #notebook #spring #lake #love #bled

A post shared by Ana Vučak (@vucakana) on

Zimske radosti ☀️#mash

A post shared by Ana Vučak (@vucakana) on

Ana Vučak je glumica, psihologinja i magistrica novinarstva. Lijepa Zagrepčanka pred kamerama se pojavila već sa 18 godina. Na početku studija psihologije bila je na praksi u Informativnom programu HRT-a, a onda je počela voditi 'Parlaonicu'. Talent joj nije ostao nezapažen. Nakon što je diplomirala došao je poziv ravnateljice Višnje Babić iz Kazališta Trešnja za program 'S faksa na posao', koji je odmah prihvatila, a već nakon godinu dana primljena je u stalni angažman te postala članica Trešnjina ansambla.  

U filmu 'Iza sna' ostvarila je glavnu žensku ulogu, a šira javnost pamti je po ulozi vrtirepke Goge u seriji 'Kud puklo da puklo' te u seriji 'Prava žena', u kojoj smo je gledali kao Karlu, mladu buntovnicu. U seriji 'Crno-bijeli svijet' glumila je zavodnicu.

  • +9
Ana Vučak Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

'Često mi daju uloge zavodnica, no nisam samo to. Izazov bi mi bio glumiti introvertiranu ženu i naći način na koji se ona nosi s problemima, a htjela bih se okušati u karakternoj drami u kojoj bih glumila potpunu suprotnost sebi. Okušala bih se i u akcijskim filmovima. Sama bih odglumila svoje akcijske scene', izjavila je ranije. Nekada je slušala punk i bila gošća sjevernih nogometnih tribina. 

'U slobodno vrijeme, kada ga imam, volim sjesti na duge kave s prijateljicama i razglabati o životu, odnosima i idejama za neke nove projekte. Najčešće i najdraže provodim ga u društvu dragog, gledajući filmove, kuhajući, a kad god ulovimo priliku i slobodne dane, najviše volimo putovati', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.