pop ikona ima 75 godina

Kakva figura: Neuništiva Cher uskočila u tajice i prošetala ulicama Los Angelesa

24.01.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Legendarna pjevačica je više puta govorila da svoj mladolik izgled duguje redovitoj vježbi i pravilnoj prehrani, a također tome što ne puši niti pije. Usput rečeno, pop ikona ima 75 godina, a ovih dana snimljena je tijekom šetnje u tajicama ističući svoju besprijekornu figuru, na kojoj bi joj pozavidjele i žene u dvadesetima

Cher je koračala Los Angelesom u tajicama koje su joj ocrtale liniju te kratkoj jakni i topu, a outfit je upotpunila crnim štiklama i torbicom. No njezin mladenački izgled ne dolazi bez puno rada.

Još devedesetih izbacila je nekoliko videa o vježbanju, a tih godina objavila je i knjigu o zdravlju i fitnesu 'Cher Forever Fit: Životni plan za zdravlje, fitnes i ljepotu', u kojoj je podijelila pojedinosti o svojoj prehrani. Svojedobno se za Women's Health pohvalila da može izdržati pet minuta u planku.

Cher Izvor: Profimedia / Autor: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Cher je nedavno iznenadila i oduševila ljude na Twitteru podijelivši program treninga koje odrađuje. Slavna pjevačica i glumica je velika pobornica fitnesa, kao i grupnih vježbi, od kojih je izdvojila one koje su sastavni dio njezine rutine. 'Upravo sam se vratila s trbušnjaka, zumbe, joge - spuštanje u sjedeći položaj uz zid. Whoa', opisala je.