samozatajna LJEPOTICA

Tko je lijepa Yvette Prieto? Michael Jordan bivšoj je supruzi ostavio milijune dolara, a atraktivnu Kubanku upoznao je u noćnom klubu

26.08.2021 u 06:44

Bionic
Reading

Najbolji košarkaš svih vremena posljednjih dana krstari Jadranom na luksuznoj jahti, a društvo mu pravi supruga Yvette Prieto, s kojom je u braku od 2013. godine i imaju sedmogodišnje blizanke Ysabel i Victoriju

Ponovni dolazak u Hrvatsku pobudio je zanimanje i za privatni život Michaela Jordana. S prvom suprugom Juanitom Vanoy ima troje odrasle djece, a nakon razvoda dao joj je milijune. Prije sudbonosnog susreta s Yvette Prieto ona je bila manekenka i model. Rođena je 1979. na Kubi (odrasla je u Miamiju), među ostalim je radila za američkog dizajnera Alexandera Wanga, a prije nego što je upoznala košarkašku legendu izlazila je s bratom pjevača Enriquea Iglesiasa, Juliom Iglesiasom Jr.-om.

S Jordanom se upoznala dvije godine nakon njegovog razvoda u noćnom klubu. Nakon tri godine veze umirovljeni NBA-ovac je zaprosio Yvette. Sve se dogodilo tijekom božićnih praznika 2012., a nekoliko mjeseci kasnije par se i oženio za 300 uzvanika na Floridi priredivši nezaboravno slavlje. Na vjenčanju, vrijednom 10 milijuna dolara, nije nedostajalo poznatih lica poput Tigera Woodsa, Spikea Leeja, Ushera i Robina Thickea. Mladenka je nosila kreaciju J'Aton Couture, rađenu po mjeri i ukrašenu kristalima Swarovski. Yvette je 2014. godine na svijet donijela blizanke Ysabel i Victoriju, a sa suprugom i kćerima živi na raskošnom imanju na Floridi.

  • +3
Michael Jordan i Yvette Prieto Izvor: Profimedia / Autor: Harry How / Getty images / Profimedia

Inače, za razliku od njegovog prethodnog braka, Jordan i Prieto potpisali su predbračni ugovor. Prema pravnom dokumentu, svaki će ako se rastanu zadržati svu imovinu koju unese u brak te će dobiti milijun dolara za svaku godinu u kojoj se vjenčaju. Ako se par razdvoji nakon 10 godina, Prieto će za svaku godinu dobiti pet milijuna dolara.

odmor na jadranu

Za milijun eura tjedno: Pogledajte luksuznu jahtu na kojoj boravi Michael Jordan u Splitu

Pogledaj galeriju