TRUDNA I LIJEPA

Tko je Kaja Vidmar, atraktivna Slovenka koju navodno ljubi Šime Vrsaljko

28.02.2022 u 14:59

Bionic
Reading

Zvijezda već duže vrijeme u susjednoj nam Sloveniji, 26-godišnja Kaja Vidmar, postala je danas i glavna vijest u hrvatskim medijima i to nakon što se doznalo da je navodno upravo ona nova odabranica 30-godišnjeg Šime Vrsaljka

Ona je uspješna manekenka i dizajnerica, a u susjednoj nam Sloveniji, svojoj domovini, postala je poznata kao Playboyjeva zečica, ali i kao natjecateljica njihove verzije 'Plesa sa zvijezdama'.

26-godišnja Kaja Vidmar navodno je nova ljubav našeg nogometaša i igrača Atletico Madrida, 30-godišnjeg Šime Vrsaljka, koji iza sebe ima brak s Mateom, djevojkom s kojom je vezu započeo još u srednjoj školi i s kojom je dobio sina.

Kaja, baš kao i Vrsaljko, živi u Madridu, gdje gradi svoju karijeru modne dizajnerice, no prije svega, odbrojava dane do rođenja svog prvog djeteta. Na svom Instagram profilu objavila je svoje nove fotografije u visokom stupnju trudnoće, a kako je izjavila za slovenski 24 ur, za mjesec i pol trebala bi roditi djevojčicu.

U istom intervju ne krije sreću da joj se sve napokon posložilo u životu, no niti jednom riječi nije željela reći ime svog odabranika, otkrivši tek da je riječ o 'njezinom vitezu'. 'On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu', izjavila je.

Kaje Vidmar mnogi se Slovenci sjećaju sa stranica časopisa Playboy, a njezine objave na Instagramu prati 36 tisuća ljudi, među kojima su i Šime Vrsaljko, kao i njegov brat, tri godine mlađi Mario Vrsaljko. Prije nešto više od godine dana pokrenula je svoj brend Clue, za koji dizajnira kožne odjevne predmete i neobičan, upečatljiv nakit. 

Sa Vrsaljkom dijeli i ljubav prema životinjama, a oboje se hvale istom vrstom psa - češkim njemačkim ovčarom, iako je na Kajinim fotografijama on još uvijek beba, a kod nogometaša je već nešto veći.

  • +2
Šime Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL