KAJA VIDMAR

Sve su glasnija šuškanja da Šime Vrsaljko ljubi slovensku ljepoticu, a fotografije otkrivaju da stiže i prinova

28.02.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana nogometaš Šime Vrsaljko glavna je tema u medijima, no ne zbog svojih sportskih rezultata, već zbog privatnog života

Nakon što se, maknuvši prezime Vrsaljko, na Instagram vratila njegova prva supruga Matea, s kojom je prije tri godine, u vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, dobio sina, a Šime Vrsaljko izbrisao sve zajedničke fotografije i skinuo vjenčani prsten, postalo je jasno - njihovoj dugogodišnjoj ljubavi došao je kraj.

Šime živi u Madridu, u kojem igra za Atletico Madrid, i po svemu sudeći ondje nije sam. Sve su glasnija šuškanja, javlja RTL Exkluziv, da je nogometaš u vezi s atraktivnom slovenskom ljepoticom i nekadašnjom Playboyevom zečicom Kajom Vidmar, a potvrđuju to i njihovi profili na Instagramu.

Šime Vrsaljko prati Kaju na Instagramu i redovito joj lajka fotografije, posebice one posljednje snimljene, a na kojima je lijepa Slovenka pokazala poveći trudnički trbuščić. Na njezinom profilu postoji i fotografija na kojoj se trudnica grli sa svojim partnerom, ali riječ je tek o sjenama na zidu, zbog kojih se ne može jasno vidjeti da je to upravo Vrsaljko.

No još jedan detalj je isti, a to je češki njemački ovčar, koji se pojavljuje na Vrsaljkovom Instagram Storyju, ali i na Kajinim fotografijama.

Prema pisanju slovenskog 24 ur, Kaja treba roditi djevojčicu za mjesec i pol. U Madridu, kaže, živi život iz snova 'sa svojim vitezom', kojeg ni u jednom trenutku nije imenovala.

  • +2
Šime Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima, moja najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu', rekla je Kaja. U Madridu je završila tečaj šivanja, ali i kožarstva, što joj je pomoglo da ostvari svoje snove i na tržište plasira vlastiti brend.