MLADA EKONOMISTICA

Tko je fatalna brineta koja je slomila srce Dariju Šariću

22.09.2017 u 09:39

Bionic
Reading

Ljubavni status našeg najtalentiranijeg mladog košarkaša Darija Šarića uznemirio je javnost i vidno utjecao na njegove posljednje sportske rezultate. Šibenčanin je posljednjih pet godina proveo s lijepom Zagrepčankom Karlom Pušeljić, o kojoj nikada nije otkrio previše detalja. Evo tko je zapravo fatalna djevojka koja mu je slomila srce

Ona je lijepa, mlada, pametna i, čini se, fatalna jer je uspjela zavesti jednog od najpoželjnijih hrvatskih sportaša, Darija Šarića. Njezino ime je Karla Pušeljić i već je poznato iz mnogih članaka koji su se ticali našeg slavnog košarkaša, ali više od imena, njezina horoskopskog znaka i činjenice kako je voli, Šarić nikada nije otkrivao. 

Tko je zapravo atraktivna brineta?

Riječ je o mladoj studentici zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, koja je nakon završene VII. gimnazije u Križanićevoj shvatila da joj brojevi i statistike najbolje leže. Osim što ju zanimaju brojevi, Karla pokazuje interes za modu, što se može vidjeti po njezinim fotografijama na Facebooku, na kojem često objavljuje svoje odjevne kombinacije. 

Kao i svaka 22-godišnjakinja, voli izlaske i zabavu s prijateljicama, s kojima se druži već dug niz godina, a koje su s godinama postale i bliske s Darijom, koji je u Karlin život ušao 2012. godine.

Veselo društvo godinama je zajedno ljetovalo, pa smo ih tako sve do ove godine mogli vidjeti uglavnom u krugu Šibenika, u kojem je mladi košarkaš odrastao.

Kada je Šarić 2014. godine potpisao prvi veliki inozemni ugovor za istanbulski klub Anadolu Spor Kulübü, već je dvije godine bio u ljubavnoj vezi s atraktivnom ekonomisticom, pa se kao logičan slijed činilo i njezino preseljenje. Ali Karla je ipak odlučila savjesno ispunjavati svoje fakultetske obveze te je u Istanbul putovala kad god bi bila slobodna

Tijekom dvije godine razdvojenosti, koliko je Dario igrao u Turskoj, njihova ljubav postala je sve jača i nisu popustili preprekama daljine. Međutim u srpnju 2016. godine Šibenčanin ostvaruje san svakog košarkaša i potpisuje ugovor za NBA klub Philadelphia 76ers.

'Ne bih sigurno zvao ženu da je pitam mogu li ići nekamo igrati. Ako mi se sviđaju uvjeti koje mi nude, mogu i nju pitati što misli, ali ne mogu je zvati u posljednji trenutak da provjerim i da ona donese konačnu odluku. To je takav život. I ja sam jednostavno takav', rekao je u svom intervjuu za magazin Story. 

Daljina do Istanbula nemjerljiva je s onom preko oceana, pa se Karla tada, u dogovoru s voljenim, odlučila odseliti u Ameriku i pauzirati svoje studiranje. Dolaskom u zemlju snova par je proživljavao bajku. Kad god bi mu obveze to dopuštale, Dario je Karlu vodio po ekskluzivnim restoranima, a zajedno su obišli i nekoliko američkih gradova, uključujući Miami, New York, Los Angeles i New Orleans.

No čini se kako je nakon godinu dana zajedničkog života nešto ipak nagnalo mladu ljepoticu da se vrati u rodni kraj. 

Par je posljednji put skupa viđen krajem lipnja u New Yorku, na dodjeli prestižnih košarkaških nagrada, kada su zablistali na crvenom tepihu poput pravih zvijezda. Nakon toga Dario je ljeto proveo uglavnom u društvu prijatelja partijajući, ali bez svoje drage, koja je za to vrijeme uživala s prijateljicama na drugoj lokaciji. 

'Ovan sam u horoskopu i želim da bude po mome, ali s druge strane, i djevojka je Ovan pa je i to borba', rekao je nedavno 23-godišnjak. Tvrdoglavost mu se očito obila o glavu pa sada proživljava pravi emotivni krah. Ta je situacija očito itekako utjecala na njega te se u posljednjim medijskim nastupima mogao čuti njegov nervozan i netrpeljiv ton.

  • +10
Dario Šarić i Karla Pušeljić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA