NITKO KAO ONA

Tko će dobiti ulogu u autobiografskom filmu o Madonni? Audicije traju mjesecima, a ovo su kandidatkinje

04.03.2022 u 06:44

Bionic
Reading

U ovom trenutku više glumica konkurira za ulogu u biografskom filmu jedne od najvećih ikona pop glazbe Madonne. Duljina njezine megauspješne karijere broji se u desetljećima, a prije nekoliko godina odlučila je sama pokazati svijetu kako je izgledao njezin put do statusa vladarice pop scene

Voditeljica castinga za film o Madonni, Carmen Cuba, vodi potragu, a popis je smanjen tijekom mjeseci. Julia Garner i Florence Pugh su među onima koje su u utrci za tu ulogu, kao i zvijezda 'Euforije' Alexa Demie, Odessa Young i Emma Laird.

Pjevačice su također bile u planu, uključujući Bebe Rexha i Sky Ferreiru, od kojih je potonja imala manje uloge u serijalima 'Baby Driver' i 'The Twilight Zone', između ostalih uloga na ekranu. Navodno audicije za ulogu traju mjesecima. Prema izvorima, kandidatkinje sudjeluju u intenzivnim (ponekad i do 11 sati dnevno) koreografskim seansama s Madonninim koreografom, nakon čega slijede koreografske vježbe sa samom Madonnom. Tu su i dodatne stvari, poput čitanja i pjevanja sa superzvijezdom.

  • +3
Florence Pugh Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Film, za koji izvori kažu da kulminira njezinom znamenitom turnejom 'Blonde Ambition' iz 1990. (što se može promijeniti kako se scenarij nastavi razvijati), a zahtijevat će plesne i pjevačke sekvence, što znači da će nakon završetka audicije trebati odraditi višemjesečne intenzivne treninge prije mogućeg datuma početka snimanja.

I dok je Elton John bio izvršni producent na 'Rocketmanu' (njegov je suprug David Furnish također producirao film putem njihove kompanije Rocket Pictures), a u nadolazećem biografskom filmu o Bobu Marleyju nastupit će djeca i supruga pokojnog pjevača, Madonnina uključenost je koscenaristička i redateljska. 'Radim to zato što je hrpa ljudi pokušala pisati scenarije o meni, ali uvijek su to bili muškarci', izjavila je Madonna o svom novom poduhvatu u listopadu tijekom nastupa u emisiji Jimmyja Fallona.

Godine 2020. najavljeno je da će pjevačica režirati biografski film za Universal sa scenaristicom Diablo Cody, a da mu je producentica Amy Pascal. Cody je u međuvremenu izašla iz projekta, a Erin Cressida Wilson preuzela je dužnost koscenaristice. Biografski film, dok je u aktivnom razvoju, još nema zeleno svjetlo studija. Obično se čekaju konačni scenarij, budžet i glumci prije nego daju zeleno svjetlo. Glavni čimbenik je u konačnici to tko će biti izabran za glavnu ulogu.

  • +3
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia