KRALJICA POPA

Madonna pozirala kao Marilyn Monroe, a jednom fotografijom sve je uspjela razbjesniti

31.10.2021 u 00:08

Bionic
Reading

I u sedmom desetljeću života kraljica popa ne miruje. Nakon brojnih kritika na račun vidno drukčijeg izgleda lica, Madonna je nove kritike javnosti zaradila zbog snimljenog editorijala za V Magazin u kojemu je nastupila kao najpoznatija plavuša na svijetu

U ulozi Marilyn Monroe, Madonna je pozirala poznatom fotografu Stevenu Kleinu, a sve to ne bi bilo problematično da njihova inspiracija za editorijal nisu bili posljednji trenuci života slavne holivudske plavuše.

Madonnu je tako na jednoj fotografiji pozirala ležeći na krevetu s licem okrenutim prema madracu, dok su na noćnom ormariću bile vidljive bočice s tabletama.

Upravo je spomenuta fotografija privukla najveću pozornost javnosti, a brojni nisu krili zgražanje nad samom temom editorijala.

'Iz nekog morbidnog i jezivog razloga Madonna odlučuje rekreirati smrtnu postelju Marilyn Monroe', napisao je jedan korisnik Instagrama, a viđene fotografije brojni su okarakterizirali kao 'odvratne i neprikladne'.

  • +11
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Kraljica popa nedavno je imala priliku gostovati u talk showu Jimmyja Fallona, a u jednom je trenutku ničim izazvana legla na stol voditelja koji je počeo vikati 'Ne, ne, ne, prestani!' budući da je pri penjanju na stol otkrila više nego je itko očekivao.

Iznenađeni Jimmy Fallon kako bi spasio situaciju kontroverznu pjevačicu koja je oduvijek voljela intrigirati javnost svojim odijevanjem i provokativnim ponašanjem pokrio je svojim sakoom.

  • +4
Madonna u showu Jimmyja Fallona Izvor: Profimedia / Autor: NBC / Ferrari / Profimedia