USKORO SLAVI 69. ROĐENDAN

Tihana Harapin Zalepugin zabljesnula u bikiniju i otkrila nam tajnu svog dobrog izgleda

13.08.2020 u 15:51

Bionic
Reading

Posljednjih 15-tak godina vlasnica modne agencije Talia Models sa suprugom Sašom Zalepuginom provodi na Hvaru, točnije u uvali Basini gdje se opuštaju uz zvuk cvrčaka i miris otoka. Ondje uživaju i ovog ljeta i šalju zanimljive 'razglednice'. Jedna od njih je posebno razveselila pratitelje modne agentice

'Malo je krenulo s poslovima i odmah sam bolje volje, a onda sam se odlučila pokazati. (smijeh) Suprug me fotkao i rekao je da to mogu objaviti, tako da sam imala podršku najvažniju na svijetu', ispričala je Tihana Harapin Zalepugin za tportal. Fotografija u kupaćem kostimu koju je objavila na društvenim mrežama oduševila je mnoge koji se ne prestaju diviti njezinoj liniji u sedmom desetljeću života. Uz to je priložila fotografiju iz prošlosti. Tihana je nekad koračala modnim pistama, a i danas bi to komotno mogla.

'Cijeli život napravim paniku dobijem dva, tri kilograma viška, onda malo smanjim slatko i ugljikohidrate koje volim, jer ja sam svejed. Volim sve - povrće, voće, sarmu, špek i ne pravim dramu oko hrane, a kavu pijem sa šećerom. No jedem često, ali po malo. U životu na nikad nisam bila na dijeti. Bavim se jogom, ali ništa fanatično nego umjereno i koliko mogu napraviti. I dosta hodam. Primjerice, parkiram automobil kod Lisinskog i pićim do grada pješice', otkrila nam je modna agentica.

Inače, Hvar je za nju i voljenog supruga Sašu posebno mjesto budući da su se tamo upoznali 1975. godine, dok je ona radila kao manekenka, a on kao redatelj. Ondje su se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije da bi se vjenčali 1992. godine. Nedavno su u konobi Vrisnik proslavili Sašin 89. rođendan, ali uskoro će i njezin 69. koji dolazi za nekoliko dana.