NIZ NENAJAVLJENIH PLANOVA

Vojvotkinja Meghan Markle sama posjetila Londonski kraljevski fakultet

08.12.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry potajice su zajedno bili na privatnom božićnom primanju u Kensingtonu u Londonu, a vojvotkinja od Sussexa danas je sama posjetila Londonski kraljevski fakultet zbog sastanka s akademicima i studentima ACU-a

Vojvotkinja Meghan Markle nenajavljeno je posjetila Londonski kraljevski fakultet kako bi s akademicima i studentima Udruženja sveučilišta Commonwealtha (ACU) razgovarala o ulozi ustanova višeg obrazovanja u suočavanju s problemima trgovine ljudima, modernog ropstva, neravnopravnosti spolova, te klimatskim promjenama.

View this post on Instagram

Meg 💕

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Za tu je priliku odjenula Wilfredov kaput Cocoon koji košta oko 2.275 kuna, džemper Huga Bossa 'Filonka' (1.070 kuna), te prsten Solangea (11.200 kuna). Uska crna majica otkrila je trudnički trbuščić.

Meghan Markle i princ Harry ovih dana često nenajavljeno idu na razne događaje. Nedavno su bili na privatnom božićnom primanju u Kensingtonu u počast Kraljevske zaklade koja se bavi dobrotvornim radom, a nekoliko dana prije toga su posjetili Zakladu Henry van Straubenzee koji podržava dječje obrazovanje u Ugandi. Meghan Markle u ponedjeljak se vidjela s Michelle Obama.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par nije bio prisutan na kraljičinom službenom godišnjem okupljanju u Buckinghamskoj palači u počast stranih dostojanstvenika i ambasadora koji trenutno stanuju u Londonu. Na tom su događaju bili Kate Middleton i princ William.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube