PRESLEY GERBER

Tetovaža lica otkrila je i nove probleme: Cindy Crawford i njezin suprug strahuju za psihičko zdravlje svoga sina

20.02.2020 u 15:06

Bionic
Reading

Apsolutno sve podredili su sada slavni supermodel 90-ih i njezin suprug Rande Gerber svom sinu, 20-godišnjem Presleyju Gerberu, čije ih ponašanje u posljednje vrijeme itekako zabrinjava, a sve je kulminiralo njegovom tetovažom 'neshvaćen' na licu

Cindy Crawford i Rande Gerber trenutno su sve podredili i na prvo mjesto stavili zdravlje svog sina Presleyja Gerbera. Nakon što su prošli mukotrpnu borbu kako bi svoju kćer, Kaiu Gerber, maknuli od problematičnog dečka Petea Davidsona, sada se svim silama trude pomoći i svom sinu.

Nije prošlo ni desetak dana kako je 20-godišnjak na svoj desni obraz istetovirao riječ 'Misunderstood' ('neshvaćen', op.a.), a potom se putem svog profila na društvenim mrežama 'obračunao' sa svim hejterima i kritičarima. Na toj objavi, koja je zapravo kratki video snimljen u streljani gdje pokazuje svoje vještine gađanja u metu.

Uz to je napisao 'Nevini dječak prije zastrašujućih tetovaža. Ne znate vi ništa!'

O njegovoj novoj tetovaži u javnosti nitko od članova njegove obitelji nije govorio ništa, no čini se da je priča sasvim drugačija iza zatvorenih vrata obitelji Crawford-Gerber.

'Cindy i Rande su itekako zabrinuti za svog sina i žele biti sigurni da je u redu', otkrio je izvor blizak obitelji dodajući kako Presleyju pokušavaju pomoći još otkako je prošle godine uhićen zbog vožnje u pijanom stanju.

'Jednostavno je 'ispao' s puta. I prije je odlazio na tretmane, no čini se da je ovoga puta nešto ozbiljnije u pitanju. Žele biti sigurni da je njegovo psihičko zdravlje dobro, stoga motre svaki njegov korak.'

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je zbog tjedana mode, koji se trenutno održavaju diljem svijeta, njegova mlađa sestra Kaia Gerber daleko od obiteljskog doma, trudi se svim silama biti s njim u kontaktu i pomoći mu.