OMILJENA SERIJA

Teško ih je prepoznati: Ponovno okupljanje glumaca iz popularnih 'Gilmorica' u novom projektu

04.08.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Uz Gilmorice (Gilmore Girls) mnogi su se smijali, ronili suze, pamtili britke i duhovite komentare koje bi potom koristili u svakodnevnom životu. Možda neće biti njihovog nastavka, ali obožavatelji će vjerojatno biti oduševljeni vidjeti Chada Michaela Murraya i Scotta Pattersona ponovno zajedno

Patterson je u srijedu je na Twitteru podijelio selfie njega Murraya nazvavši to 'ponovnim okupljanjem' njihovih likova koje su imali u 'Gilmore Girls'. 'To je ponovno okupljanje Lukea i Tristana na Sullivan's Crossingu', napisao je Patterson pored fotografije. 'Sijedi protiv plavušana! Za koga glasaš?'.

Na fotografiji Patterson nosi šiltericu i sivu majicu dok se smiješio kameri, a Chad Michael Murray je pozirao s ozbiljnijim licem. Na temelju vijesti pisanja Varietyja dvojica glumaca će glumiti u nadolazećoj CTV seriji 'Sullivan's Crossing', koja se temelji na istoimenoj seriji bestselera New York Timesa.

Serija će pratiti ženu po imenu Maggie Sullivan koja postaje šefica trgovine svog oca u Coloradu. Usput unajmljuje mirnog planinara po imenu Cal da joj pomogne. Patterson će glumiti Maggienog oca, dok bi Murray trebao preuzeti ulogu Cala Jonesa. Projekt se trenutno snima u Halifaxu, Novoj Škotskoj gdje su vjerojatno Patterson i Murray snimili fotografiju s Twittera.

To je prvi put da su njih dvoje viđeni zajedno otkako je Murray gostovao u Pattersonovom podcastu. Podsjetimo, kultna serija se prikazivala od 2000. do 2007. godine, a Netflix je 2016. ponovno pokrenuo četverodijelnu mini seriju pod nazivom 'Gilmore Girls: A Year in the Life'.

Patterson je glumio Lukea Danesa vlasnika zalogajnice Luke's Diner u fikcionalnom gradiću Stars Hollow u Connecticutu, gdje žive glavne dvije junakinje. Ulogu Lukea igrao je svih sedam sezona. Murray je glumio kolegu iz škole od Rory i zločestog dečka Tristana sve do prve polovice druge sezone.

Još u travnju, Patterson je razgovarao za HollywoodLifee o tome hoće li biti spreman za novu sezonu serije ako se to dogodi. Rekao je da su kreatori serije Amy Sherman-Palladino i Dan Palladino bili 'vrlo škrti' oko informacija ponovnog prikazivanja, ali smatra da finale - gdje Rory govori svojoj majci Lorelai da je trudna, a da ne otkriva tko je otac - pripremaju nove epizode serije. 'Spreman sam za nova snimanja i optimističan sam da će biti još epizoda', rekao je.