OBRATIla SE PRATITELJIMA

Tereza Kesovija poručila svima: 'Budimo strpljivi i jači od trenutne situacije'

23.03.2021 u 23:05

Bionic
Reading

I dok mnoge njezine kolege glazbenici ističu kako ih je pandemija uništila jer više od godinu dana nisu zasvirali i zapjevali te traže spas u drugim sferama, naša pjevačka diva se ne predaje. Uputila je poruku optimizma onima koji je prate na Instagramu

Neumorna umjetnica ne da da je ponesu negativni osjećaji za vrijeme pandemije. Tereza Kesovija snima video spotove, nedavno je obilazila potresom pogođena područja na Banovini, posjetila svoj Dubrovnik na Festi posvećenoj zaštitniku grada, a sudjelovala je i na dodjeli medijske nagrade Zlatni studio, a sada najavljuje i neka iznenađenja.

'Dragi moji, budimo strpljivi i jači od trenutne situacije, čuvajmo prvenstveno svoje zdravlje i tako ostanimo odgovorni prema zdravlju svojih bližnjih a koncertnih nastupa biti će još. U svakom slučaju, moj tim i ja, spremamo uskoro iznenađenje', poručila je pjevačka diva.

Puna je energije, kreative i pozitive nedavno je izjavila da joj se čini kao da trenutno gleda neki grozni horor film te najavila kako će se cijepiti da može barem nekada otputovati iz Hrvatske jer 'koliko god naša zemlja bila lijepa u ovom trenutku ona je zlatni kavez'. Početkom veljače ove godine Ministarstvo kulture Republike Francuske dodijelilo joj je odlikovanje L'Officier de l'Ordre des Arts et des Lettres za doprinos suradnji kultura Francuske i Hrvatske, što je njezino drugo odlikovanje od francuskog ministarstva.

  • +4
Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX