NOVA POSLOVNA PRILIKA

Televizijski transfer na pomolu: Voditelj Ivan Skorin iznenadio viješću da odlazi s N1 televizije

12.03.2020 u 20:07

Bionic
Reading

Voditelj i urednik Ivan Skorin odlučio je prihvatiti novu poslovnu priliku, najavivši kako odlazi s N1 televizije. Poznati reporter svoj je odlazak najavio putem Twittera

Rado viđen voditelj i urednik N1 televizije Ivan Skorin iznenadio je svoje pratitelje objavivši putem Twittera kako odlazi s N1 televizije. U objavi je najavio svoje posljednje vođenje informativnog programa 'Newsroom', i to samo nekoliko trenutaka prije ulaska u studio i početka emisije.

'Moj posljednji Newsroom upravo u tijeku. Baš smo se dobro zabavili #N1info', napisao je voditelj. Čak je i u objavi prije te poručio: 'Hvala na svemu N1info. Vrijeme je za nove izazov'.

Voditelj je ovom odlukom mnoge zatekao, no čini se kako je došlo vrijeme da okrene novu životnu stranicu. Skorin je usred emitiranja na Twitteru otkrio i koja mu je sljedeća poslovna destinacija. Popularni voditelj vraća se na RTL televiziju gdje će voditi informativni program.

Karijeru je započeo 2007. u redakciji informativnog programa Nove TV, gdje je pretežno pratio vijesti iz crne kronike. 2010. prelazi u redakciju magazina 'Provjereno', prateći priče o malverzacijama u javnoj nabavi, raznolike potrošačke teme, kao i one iz područja zaštite okoliša te socijalne tematike.

Nakon šest godina, 2013. pridružio se RTL-u, gdje je nastavio postavljati važna i katkada neugodna pitanja, što je i postalo zaštitni znak njegova novinarskog izričaja.