otkrila na tiktoku

Taylor Swift otkrila kako je završila nedjelja nakon Super Bowla

13.02.2024 u 18:14

Bionic
Reading

Poljupci popularne pjevačice i najpoznatijeg igrača Kansas City Chiefsa jučer su bili glavna tema, a danas svi pričaju o snimci koja se vrti društvenim mrežama, a koja pokazuje kako je par završio slavljeničku noć

U nedjelju je u Las Vegasu održan Super Bowl, a pobjedu Kansas City Chiefsa nad San Francisco 49ersima obilježilo je slavlje Travisa Kelcea i Taylor Swift koja je ironično bila glavna zvijezda sportskog događanja. Svi prisutni promatrali su poznatu pjevačicu koja je u Vegas stigla direktno iz Tokija, a slavlje se nastavilo dugo u noć.

Taylor Swift na TikTok je postavila prvi zajednički video te otkrila kako je par i slavljenička ekipa zaključila veliku nedjelju.

U objavi je otkrila kako je večer zamišljena kao zabava za prijatelje i obitelj igrača, no obitelj sigurno nije očekivala ovakav divlji tulum u noćnom klubu. U urnebesnoj snimci Swift i Kelce snimljeni su u noćnom klubu u Las Vegasu zajedno s njezinim roditeljima, Scottom i Andreom Swift, nedugo nakon velike utakmice.

'Slučajno otići u klub s roditeljima je nešto što bi svatko trebao probati barem jednom u životu', napisala je uz video koji prikazuje njezine roditelje kako sjede u klubu.

@taylorswift

accidentally going clubbing with your parents is something everyone should try at least once in their life

♬ original sound - Taylor Swift

Par je proveo divnu noć u Sin Cityju, a Kelce je snimljen i kako se zabavlja na remiks pjesme 'You Belong With Me', jednog od najpoznatijih hitova njegove djevojke s početka karijere.

@notolsennchris Imagine dancing w your man to your own love song remixed at a club #taylorswift #traviskelce ♬ original sound - Username527274591

Snimke Kelcea i pjevačice kako plešu uz tehno obradu pjesme 'Love Story' u noćnom klubu XS postale su viralne, a sportaš je obranio svoju 'Swiftie' titulu pokazavši da zna sve riječi hita iz 2008. godine. Par se zabavljao smijući se i pjevajući tekst izmjenjujući znakovite poglede iz kojih možemo iščitati da je riječ o pravoj ljubavnoj priči.

  • +15
Taylor Swift na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia