raskinula s Alwynom

Taylor Swift oporavlja se od prekida u slavnom društvu

11.04.2023 u 10:31

  • +6

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Taylor Swift prekinula je šestogodišnju vezu s Joeom Alwynom te odlučila prvi izlazak u javnost provesti u društvu prijatelja

Nakon što je u subotu postalo jasno kako je Taylor Swift okončala šestogodišnju vezu s Joeom Alwynom, slavna pjevačica uočena je u večernjem izlasku s prijateljima.

Bilo je to njeno prvo pojavljivanje u javnosti od prekida dugogodišnje veze, a večer je provela u društvu s 39-godišjnim glazbenikom Jackom Antonoffom i 28-godišnjom glumicom Margaret Qualley.

  • +2
Taylor Swift, Joe Alwyn Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Slavno društvo uživalo je u druženju u talijanskom restoranu Via Carota koji se, znakovito, nalazi na četiri minute udaljenosti od ulice Cornelia Street koja je glavna tema poznate pjesme sa Swiftinog albuma Lover iz 2019. godine.

Američka 33-godišnja osvajačica Grammyja odjenula je vrlo casual stajling koji su sačinjavale traperice ravnog kroja i ženstven crni top otvorenih ramena.

  • +16
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Vijesti o razlazu s Alwynom stigle su usred velike turneje Taylor Swift diljem Amerike na kojoj je ubrzo postao uočljiv izostanak glumca. Kada je riječ o razlozima razlaza, izvor je nedavno otkrio za People:

'I ranije su prolazili kroz krize, ali uvijek bi našli rješenje. Njihovi prijatelji i sada su mislili da će samo uzeti malo prostora za sebe i ponovno biti zajedno, no postalo je jasno da nisu jedno za drugo i da postoje prevelike razlike u osobnostima.'