ZIMSKA IDILA

Taylor Swift ne krije sreću nakon niza ljubavnih promašaja

01.01.2019 u 17:09

Bionic
Reading

Prohladno njujorško nedjeljno popodne pjevačica i kantautorica Taylor Swift iskoristila je za šetnju s dečkom, britanskim glumcem Joeom Alwynom, s kojim je viđena kako šeće ulicama i parkovima u SoHou

Taylor je prošloga mjeseca završila svoju stadionsku turneju 'Reputation', u sklopu koje je od svibnja održala 53 koncerta u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji, Australiji i Novom Zelandu.

Za razliku od sjaja i blještavila s pozornica, Taylor je na njujorškim ulicama izgledala manje glamurozno i čine se kako se pri odabiru odjeće za izlazak vodila jedino živom u termometru koja se u nedjelju spustila na 4 stupnja.

Bez obzira na vanjsku hladnoću, pjevačici je bili toplo oko srca, jer je u šetnju krenula rukom pod ruku s dečkom Joeom Alwynom.

Britanski je glumac trenutno je zauzet snimanjem filma 'Harriet' koji izlazi sljedeće godine, a blagdanske dane provodi u društvu svoje voljene.

Par je u vezi navodno od rujna 2016. godine, no svoj privatni život nastoje držati podalje od očiju javnosti.

'Svjestan sam da ljude zanima i taj dio priče', komentirao je Alwyn interes javnosti za njega i Taylor u razgovoru za People i dodao: 'Ali ja stvarno volim razgovarati o poslu'.

  • +3
Taylor Swift s dečkom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Od njegovih dosadašnjih uloga zapaženije su ona iz 2016. u filmu 'Billy Lynn's Long Halftime Walk' redatelja Anga Leeja, i u biografskoj drami 'Boy Erased', od kritike hvaljenom filmu iz 2018. u kojemu glumi s Nicole Kidman, Joelom Edgertonom i Lucasom Hedgesom.

Proslavljena glazbenica poznata je po nizu nesretnih ljubavi, između ostalih i s DJ-om Calvinom Harrisom, glumcem Tomom Hiddlestoneom, glazbenikom Johnom Mayerom i bivšim članom teen senzacije One Direction.

S mladim britanskim glumcem čini se da je konačno pronašla ljubavnu sreću.

'Taylor je upoznala članove Joeove obitelj. Njegova braća oduševljena su njom i osjećaju se ugodno u njenom društvu', rekao je ljetos jedan izvor za E!.

Prema pisanju The Suna, mlada Amerikanka je unajmila i kuću u sjevernom dijelu Londona kako bi se družila sa svojim novim dečkom, a Alwyn je bio i na nekoliko koncerata na njezinoj ovogodišnjoj 'Reputation' stadionskoj turneji.

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia