'the eras tour'

Taylor Swift kreće na turneju po Europi: Za kupnju ulaznica bit će vam potrebno puno sreće

21.06.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Otkad je 2008. izdala pjesmu 'Love Story', Taylor Swift postala je apsolutna teen ikona. Iako su ti tinejdžeri iz 2008. odrasli, Taylor je i dalje i ikona nekim novim klincima, ali i onima koji uz nju odrastaju. Snimke njezinih koncerata preplavile su društvene mreže, rijetko tko može sakriti oduševljenje, a sada stiže i u Europu

Nakon što je turneja mnogima omiljene Taylor Swift posve zaludila Ameriku, 'The Eras Tour' s tri sata zabave i velikih hitova dolazi i u Europu. Publika u SAD-u je prepuna pozitivnih dojmova, a sada će i europska publika dobiti čak 26 datuma kao priliku za iskusiti doživljaj koncerta popularne pjevačice.

Naime, Taylor Swift objavila je na Twitteru da kreće u turneju po Europi, što obuhvaća 26 datuma na stadionima diljem Europe.

'Oprostite, bok, imam nešto za reći! Jedva čekam vidjeti toliko vas na turneji The Eras Tour sljedeće godine na ovim novim međunarodnim datumima', napisala je pjevačica najavivši turneju.

Prvo europsko javljanje bit će 9. svibnja 2024. u Parizu, gradu uz koji povezujemo ljubav koja je svakako pokretač mnogih djela poznate glazbenice koja uspješno gradi karijeru već dugi niz godina. Nakon toga kreće u ostale europske metropole, a sve će se završiti u Londonu, na Wembley stadionu 16. i 17. kolovoza.

Hrvatima će možda najprivlačnije biti one lokacije do kojih treba najkraće putovanje, a to su Milano i Beč. Koncert u Milanu održat će 13. srpnja, a bečki koncert 9. kolovoza.

Taylor će od američke turneje već i zaraditi poveću novčanu svotu, a europska će samo 'podebljati' zaradu i potvrditi njezin glazbeni status. Što se zarade tiče, Billboard je procijenio bruto prihod od ulaznica od američke turneje na 591 milijun dolara, a ta se brojka temelji na prosječnim cijenama ulaznica.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ono što valja naglasiti je da se za svaki od koncerata na europskoj turneji morate posebno 'prijaviti' odnosno registrirati, nakon čega ulazite u bubanj, a hoćete li u konačnici biti sretne ruke da kupite kartu to nitko ne zna.