aktivirala se

Tara Thaller odgovarala na pitanja pratitelja i otkrila kad je promijenila prezime, ali i dala poneki savjet

09.12.2021 u 13:33

Bionic
Reading

Ova godina za jednu od naših najrespektabilnijih mladih glumica bila je turbulentna. Provela je više tjedana u bolnici liječeći upalu pluća, ali sada je potpuno oporavljena. Tara Thaller pojavila se na nekoiko javnih događanja, a i aktivnija je na društvenim mrežama

Tara Thaller odlučila odgovarati na pitanja pratitelja. Među ostalim ih je zanimalo hoće li biti 2. sezone 'Uspjeha', a glumica im je odgovorila. 'Milslim da ne, ako već dosad je bilo druge sezone. Ai nikad ne reci nikad. Nisam ja ta koja odlučuje. Da jesam, bilo bi druge sezone'.

Obznanila je da ima projekt na kojem radi, a kojem se jako veseli. 'Kuhaju se neki potencijalni projekti, ništa o čemu smijem govoriti zasada'.

Dala je i savjet mladim generacijama o uspjehu. 'Mislim da je to jako individualno. Mislim da je kao prvo potrebna strast i ljubav prema onome što radiš. Moraš biti spreman na neuspeh i ne treba odustajati. Sad je pitanje, tražiš li uspjeh ili ispunjenje? Po meni su to dvije različite stvari, a nekad ih brkamo i mislimo da će nam uspjeh nužno donijeti sreću', poručila je Tara.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Odgovorila je i na temu svog umjetničkog imena. 'Rođena sam Filipović. Thaller je prezime s mamime strane obitelji, ali je uzeto iz umjetničkih razloga. Sve u svemu to mi je pravo prezime od 16 godine', objasnila je.

Njezin najdraži trenutak u danu je jutarnja kavica u miru 'dok si ne posloži misli'. 'Jučer sam prvi put koristila sokovnik - otkriće', priznala je Tara.