svestrana izvođačica

Kakva imitacija: Tara Thaller kao najpopularnija američka jazz pjevačica

16.11.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Već svi znaju kako je mlada glumačka zvijezda neosporno talentirana i za pjevanje što je dokazala nizom sjajnih nastupa te na kraju i pobjedom uz svog mentora Dinu Jelusića u showu 'Zvijezde pjevaju'. Svi glazbeni žanrovi dobro joj 'leže' i da nije glumica, složit će se mnogi, mogla bi ostvariti zavidnu pjevačku karijeru

Tara Thaller nakon pobjede u showu gdje se nadmetala s drugim zvijezdama više puta je na društvenim mrežama pokazala kako joj je glazba druga ljubav. Snimala je videa u kojima je pjevala sama i sa svojim dečkom, Farisom Pinjom te je redovito oduševljavala svojim izvedbama.

U zadnjoj objavi se pokazala kao najpopularnija američka jazz pjevačica. 'Ono kad sam bila Ella Fitzgerald', opisala je video u kojem ju se može vidjeti s kratkom perikom kako oponaša 'prvu damu pjesme'.

Angažman u popularnom TV formatu donio joj je brojne obožavatelje. Ranije je ispričala da je znaju prepoznati na ulici, konobari u kafiću, da je imala 'nekih odvratnih uleta i ponuda za brak'. Danas je sretna i BiH glumcem i glazbenikom kojeg je upoznala u Sarajevu.

  • +7
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar