SVESTRANA GLUMICA

Odvažna Tara Thaller u novoj pjesmi progovorila o važnoj temi - ljubavi prema samima sebi

20.03.2023 u 14:29

  • +5

Tara Thaller

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Natjecateljica showa 'Ples sa zvijezdama' Tara Thaller ozbiljno se bacila u glazbene vode, a pjesmu 'Sjajim' rado će pjevušiti mnogi njezini obožavatelji. U eklektičnom videospotu, prepunom disko elemenata, glumica je predstavila pop/r&b pjesmu vrlo značajnog teksta

Osim što sjajno glumi i pleše, mlada Tara Thaller na pravom je putu da osvoji i glazbeni svijet. Nakon što je prošle godine hrabro započela glazbenu karijeru singlom 'Oteta', danas je predstavila 'Sjajim', pjesmu koja moćnim tekstom slušatelje podsjeća na ono što ponekad možda ostane zaboravljeno - ljubav prema sebi samima.

'Pjesma 'Sjajim' inspirirana je nekim prethodnim vezama i onom vječno poznatom životnom lekcijom 'cijeniš nešto tek kada to izgubiš'. Želja mi je bila da pjesma osnaži slušatelje, da zavole sebe i nauče cijeniti svoje vrijednosti. Inspiracija mi je bio citat Nine Simone: 'You’ve got to learn to leave the table when love is no longer being served'', otkrila je Tara.

Tara Thaller - Sjajim Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Pjesmu prati i razigrani spot u kojem pjevačica spaja modne trendove u eklektičnom stilu, a ističu se šljokice, čiji odsjaj stvara posebnu dinamiku spota. Tara je uživala u njegovom snimanju i stvaranju.

'U spotu za ovu pjesmu htjela sam više pokazati svoj zaigrani, pomalo ludi karakter i nismo isključivo pratili samo priču pjesme, već karakter i atmosferu koje posjeduje, pritom naglašavajući da je najvažnije osjećati se dobro sam sa sobom, bez obzira na sve', komentirala je Tara.

Za koncept spota, styling i vizualni dizajn zaslužna je njezina prijateljica Nina Mia Čikeš, a režijski ga potpisuju SESTRICE.

'Ideja je bila da video na duhovit način i eklektično prati priču pjesme 'Sjajim', a koja u centar stavlja Tarin zaigran i slobodan duh. Kroz njezine transformacije u tri čina ispričana je priča o gotovo uvijek nadrealnom momentu ljudske psihologije, jer nerijetko tek kada je nešto izgubljeno, biva izvorom požude', otkrila je Čikeš.

Ova zarazna pop/r&b poslastica stiže za vrijeme Tarinog natjecanja u popularnom televizijskom showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem svakog tjedna nastupima s partnerom Mateom Cvenićem oduševljava publiku i žiri. Sinoć je par publiku i žiri osvojio svojom izvedbom cha cha cha te su pred njima mnogi izazovi glazbenog showa u kojem je Tara jedan od favorita.

  • +31
Ples sa zvijezdama, 3. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo