EKSKLUZIVNO

Tamara Garbajs drugi put pred oltarom; u srijedu postaje gospođa Vrdoljak

30.07.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život skriva od javnosti i medija, tportal doznaje kako će ove srijede 1. kolovoza u Palmižani drugi put u bračne vode uploviti glumica Tamara Garbajs. Njezin budući suprug ugledni je liječnik i predstojnik Klinike za tumore Danko Velimir Vrdoljak, šef njezina donedavna partnera, liječnika Andreja Rotha, s kojim je prekinula vezu u lipnju

Sedma godina bila je prošlog ljeta kobna za Tamaru Garbajs i redatelja Marka Vrdoljaka, a nedugo nakon prekida osmijeh na lice lijepe glumice vratio je ugledni liječnik Andrej Roth.

#uistomsmjeru

A post shared by Tamara Garbajs (@tamaragarbajs) on

Iako su isprva svoju vezu krili od javnosti, nakon nekog vremena više to nisu mogli pa se Tamara u društvu liječnika često pojavljivala na društvenim događanjima u metropoli.

Jubavi mala #morningslikethese

A post shared by Tamara Garbajs (@tamaragarbajs) on

Ovih dana proširila se vijest kako se Tamara Garbajs u srijedu 1. kolovoza udaje u Palmižani, no sve je pomalo iznenadila činjenica da 'sudbonosno da' neće izreći Andreju Rothu jer je s njim prekinula vezu u lipnju.

  • +4
Tamara Garbajs Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Ino Zeljak

Njezin budući suprug predstojnik je Klinike za tumore Danko Velimir Vrdoljak, šef njezina donedavna partnera, a ljubav je, čini se, toliko fatalna i velika da je par odlučio ozakoniti vezu nakon samo mjesec dana.

  • +7
Tamara Garbajs Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ljubav između Tamare Garbajs i Danka Velimira Vrdoljaka planula je tek nedavno. Tamara iza sebe ima brak s vaterpolistom Hrvojem Šintićem, s kojim ima sina Tomu.

Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl