ZAJEDNO U JAVNOSTI

Svoju sreću više ne krije: Tamara Garbajs sretna u zagrljaju zgodnog liječnika

17.11.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Nakon što je ljetos prekinula sedmogodišnju vezu s redateljem Markom Vrdoljakom zagrebačka glumica Tamara Garbajs ponovno ljubi. S novim odabranikom, 46-godišnjim pročelnikom Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice, sinoć je pozirala fotografima na Lux Film partyju održanim u sklopu Zagreb Film Festivala

U zagrebačkom Johann Francku sinoć je, u sklopu 15. Zagreb Film Festivala, održan Lux Film party, koji je na jednom mjestu okupio sve zaljubljenike u film.

  • +12
Lux party u sklopu 15. ZFF-a Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Izvan fokusa

Među uzvanicima se zatekao i novopečeni glumačko-liječnički par: Tamara Garbajs i Andrej Roth. Veza 41-godišnje glumice i pet godina starijeg pročelnika Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice traje tek oko mjesec dana, no svoju su ljubav odlučili ne skrivati.

Nova veza glumice, članice ansambla zagrebačkog Kazališta Trešnja, pomalo je iznenadila javnost jer je sve do ljeta bila u vezi s redateljem Markom Vrdoljakom. O prekidu sedmogodišnje veze šuškalo se u glumačkim krugovima, no niti jedno od njih o tome nisu govorili za javnost.

  • +12
Tamara Garbajs u modnoj priči Marine Lacković Larie Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prije veze s Vrdoljakom Tamara je bila u braku s vaterpolistom Hrvojem Šintićem, s kojim sina Tomu.

  • +18
U Kinu Europa otvoren 15. Zagreb Film Festival Izvor: Pixsell / Autor: Auto