NA OTVORENJU KAZALIŠTA

Sretna i zaljubljena: Tamara Garbajs svoju vezu s poznatim liječnikom više ne krije

27.04.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Prvi put u javnosti s novim partnerom, glumica Tamara Garbajs pojavila se u studenom prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što je prekinula sedmogodišnju vezu s redateljem Markom Vrdoljakom. A da je ljubavna veza s uglednim liječnikom Andrejem Rothom ozbiljna, govori i to da se Tamara s njim pojavila na otvorenju novog kazališta

Predstavom Anđelke Prpić, 'Šta me snađe', sinoć je i službeno otvoreno kazalište Branka Đurića Đure i Renea Bitorajca, 'Luda Kuća'. Prostor nekadašnjeg kina Mosor i dobra predstava bili su očito dobitna kombinacija za brojna poznata lica.

No, ono što je mnogima zapelo za oko, dolazak je glumice Tamare Garbajs, koja svoju ljubavnu vezu s uglednim liječnikom Andrejem Rothom više ne krije. Prije Rotha, Tamara Garbajs bila je sedam godina u vezi s redateljem Markom Vrdoljakom, a par je prekinuo u ljeto prošle godine.

  • +14
Otvoreno kazalište 'Luda kuća' Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Nekoliko mjeseci kasnije, sredinom studenog 2017. godine, Tamara Garbajs stigla je u društvu 46-godišnjeg cijenjenog zagrebačkog kirurga na otvorenje Zagreb Film Festival.

Da su sretni i zaljubljeni govore i fotografije sa sinoćnjeg otvorenja, na kojima Tamara Garbajs nije mogla skinuti osmijeh s lica.