BILE SU NAJGLASNIJE

Tako se navija za brata i 'repku': Blanka Vlašić s majkom na Poljudu

11.10.2019 u 12:49

Bionic
Reading

U Splitu je u četvrtak od jutra bila posebna atmosfera, a navijači iz svih dijelova Hrvatske i okolnih zemalja došli su u grad pod Marjanom. A posebno ozračje bilo je i u domu Vlašićevih. Među prvima je na Poljud stigla proslavljena skakačica u vis Blanka Vlašić, čiji brat Nikola igra u reprezentaciji

Navijači su do posljednjeg mjesta ispunili poljudsku ljepoticu, a među njima je među najglasnijima sigurno bila i Blanka Vlašić koja je naoružala se navijačkim rekvizitima u dresu reprezentacije s brojem 11. Na utakmicu hrvatske je stigla u društvu majke Venere, a na stadionu je bio i Joško Vlašić.

Za njih je to bila posebna večer. Došle su dati podršku mlađem bratu i sinu Nikoli koji je premijerno s reprezentacijom stigao na svoj Poljud. Naravno, Blanka se s navijačkim fotografijama pohvalila u storyju na Instagramu, a pustila je i snimku na kojoj s ostatkom navijača na stadionu pjeva Oliverovu 'Cesaricu'.

Inače, Blanka se u posljednje vrijeme povukla iz javnosti i posvetila duhovnom životu, a u intervjuu za Laudato TV jednom svojedobno je izjavila kako nikad ne odustaje i da joj je to najveća vrlina i mana.

'Blagoslovljena sam darom ustrajnosti. Ili si bar volim tepati da jesam... U onom trenutku kada prijeđem crtu, ona zna postati teret u smislu potrebe za perfekcionizmom, pa lako upadam u oholost misleći da sam ja ta koja kontrolira situaciju. Voljela bih da sam i malo odmjerenija u svojim reakcijama. Na meni, naime, možete vidjeti svaku emociju. Kako se zna reći : prvo skočim, pa kažem hop', poručila je. Blanka se bavi i iznajmljivanjem apartmana u Splitu.

  • +19
Poznati s tribina Poljuda prate utakmicu Hrvatska - Mađarska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban