STUDIO APARTMAN BLANKA

Blanka Vlašić pronašla novu zanimaciju: Samo 700 metara od Bačvica iznajmljuje apartman

02.08.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Svoje obožavatelje na Instagramu Blanka Vlašić nemalo je iznenadila svojom posljednjom objavom. Tek rijetki su znali da hrvatska atletičarka u posljednje vrijeme u samom Splitu, nedaleko od popularne plaže Bačvice, uređuje apartman, koji se od prije nekoliko dana nalazi u ponudi najpoznatije tvrtke za online rezervaciju smještaja u svijetu

'Savršeno mjesto za boravak ako se zateknet u Splitu.' Napisala je to na svom Instagram profilu hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i objavila fotografiju luksuzno uređenog apartmana za iznajmljivanje.

Na prvu, djeluje kao da Blanka Vlašić dijeli sa svojim pratiteljima objavu nekog svog poznanika ili prijatelja, no kada se poveznicom otiđe na Instagram profil dotičnog apartmana za iznajmljivanje, jasno je da je riječ o njezinoj nekretnini.

Jendostavno nazvan Studio Apartman Blanka od 28. srpnja ove godine može se pronaći i na stranicama Bookinga, gdje u opisu piše kako se apartman nalazi 700 metara od plaže Bačvice i manje od kilometra udaljen od Dioklecijanove palače.

U napomenama jasno stoji kako u tom objektu nije dozvoljen boravak djece niti kućnih ljubimaca, kao niti da nije moguće održavanje momačkih, djevojačkih i sličnih zabava.

Noćenje u apartmanu od 36 kvadrata, u samom srcu sezone, košta 662 kune, no nije poznato hoće li vas, pri primopredaji ključeva, dočekati upravo uspješna sportašica ili je taj zadatak dodijelila nekom drugom.

  • +5
Blanka Vlašić ugostila Željka Pervana u sklopu programa 'Susret u rijeći' Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX