zaljubljeni preko ušiju

Tajnu su dugo čuvali: Dakota Johnson i Chris Martin lijepu vijest kriju godinama

08.03.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Šest godina ljubavi dijele Dakota Johnson i frontmen grupe Coldplay, jučer se u javnosti proširila vijest kako su pale i zaruke, a sada je ova lijepa ljubavna priča dobila i nastavak

Jučer se društvenim mrežama i medijima proširila vijest kako ljubavna priča glumice Dakote Johnson i pjevača Chrisa Martina dobiva i novi nastavak te kako ćemo uskoro čuti i svadbena zvona... Kada su pale zaruke ne zna se, ali insajderi otkrivaju kako par o sreći šuti već više od godinu dana.

'Oni su od prvog dana opčinjeni jedno drugim, stoga je ovaj sljedeći korak bio neizbježan. Ipak, ne žure se s planiranjem vjenčanja', otkrio je izvor za Mirror, no prešutio je kada je ovaj 'sljedeći korak' zapravo došao.

Međutim, danas PageSix donosi vijest kako su Johnson i Martin zaručeni već godinama.

Kako tvrde bliski prijatelji popularnog para, oni su zaručeni već neko vrijeme te su tijekom tog razdoblja već prošli i nekoliko prekida i teških trenutaka, ali još uvijek nisu odustali od svoje ljubavi.

Prvi put se o zarukama pričalo 2020. kada je Dakota fotografirana kako nosi prsten nalik zaručničkom na lijevoj ruci te ga je nosila već nekoliko puta, no ne i prilikom gostovanja u emisiji 'Saturday Night Live' u siječnju te na afterpartyju u Zumi u New Yorku.

POBJEGLI OD SVEGA

Meksičkoj idili Dakote Johnson i Chrisa Martina došao je kraj

Pogledaj galeriju

Kada poznati par planira vjenčanje još nije poznato, no glumica je nedavno priznala kako priželjkuje iskusiti majčinstvo.

'Zapravo smo jako dobre prijateljice. Jako je volim. Ona je preslatka, divna osoba', komentirala je Gwyneth Paltrow u pitanjima i odgovorima na Instagramu 5. listopada svoj odnos sa sadašnjom djevojkom svog bivšeg supruga i oca svoje djece.

GWYNETH PALTROW

Ma koja zima: Slavna oskarovka uskočila u minijaturni bikini i pokazala savršenu figuru

Pogledaj galeriju