STIGLA JE DJEVOJČICA

Tajne trudnoće postale su hit među slavnima: Ed Sheeran i Cherry Seaborn iznenadili sve sretnom viješću

20.05.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Baš kao što su to napravili u rujnu 2020., kada je rođena Lyra Antarctica, Ed Sheeran i njegova supruga Cherry i ovoga su puta odlučili trudnoću, ali i rođenje još jedne djevojčice zadržati u tajnosti do samog kraja

Posljednjih godina među bogatima i slavnima pravi je hit postao tajenje trudnoće, ali i rođenja djece. Mnogi su tako iznenadili sretnim vijestima, kako su se njihove obitelji povećale za novog člana, a time se služi i slavni britanski pjevač Ed Sheeran, koji je ponovno šokirao svoje obožavatelje.

31-godišnji pjevač na Instagramu je otkrio da su on i njegova supruga Cherry Seaborn u najvećoj tajnosti dobili još jednu djevojčicu. To isto napravili su i u rujnu 2020. kada su dobili prvu kćer, kojoj su dali neobično ime Lyra Antarctica.

Ed Sheeran objavio je tek fotografiju heklane smeđe dekice i na njoj postavljen par bijelih malih čarapica, uz što je napisao: 'Želio sam vam samo reći da smo dobili još jednu prekrasnu malu djevojčicu. Oboje smo zaljubljeni u nju i presretni što je naša obitelj sada obitelj od četvero.'

Ed Sheeran, Cherry Seaborn Izvor: Profimedia / Autor: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Još uvijek nije poznato kada se i gdje rodila druga kćerkica niti koje ime su joj dali. Ed Sheeran i Cheryl svoju su vezu započeli 2015., a vjenčali su se u siječnju 2019.