koristi svaku priliku za vježbanje

Tajna vitke linije Kate Middleton: Ujutro skače na trampolinu, a evo na što je zbog Louisa pristala

23.01.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Kate Middleton najavila je kako bi uskoro mogla odvesti cijelu obitelj na zajednički trening ragbija, posebno sina Louisa koji je lud za ovim sportom

Prekrasna linija Kate Middleton za mnoge je ideal ljepote, a princeza od Walesa otkrila je kako je jedna od njenih tajni u - skakanju na trampolinu!

Kate je tijekom vikenda sudjelovala na prijemu engleskih ragbijaša s invaliditetom koji su osvojili Svjetsko prvenstvo u studenom i ondje je progovorila o vlastitom iskustvu s ovim sportom te načinom kako ostaje u formi.

Čini se kako je tajna upravo u iskorištavanju svakog trenutku kao prilike za tjelovježbu, pa čak i igranje s djecom. Osim toga, prema njenim najavama, uskoro bismo je mogli vidjeti čak i u ragbijaškoj opremi!

'Vježbam kada god stignem i radim sve, čak i skačem na trampolinu s djecom prije škole! Voljela bih doći igrati ragbi, sada nema isprike. Morat ćemo imati obiteljski trening', rekla je Kate.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Walesa je u veljači prošle godine preuzela ulogu princa Harryja na mjestu pokrovitelja engleske ragbijaške lige. U više je navrata isticala ljubav prema ovom sportu koju gaji sa suprugom Williamom i njihovo troje djece.

'Uvijek smo malo natjecateljski raspoloženi jedni prema drugima. Svi oni vole sport, a Louis je lud za ragbijem. Oni su u dobi kada jednostavno vole trčati.'

PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton servirala eleganciju u crvenom: Laskavo izdanje začinila vječnim kaputom

Pogledaj galeriju

Kate je najavila i kako bi u budućnosti u svoj gusti raspored voljela staviti i poneku ragbijašku utakmicu.

'Stvarno sam ponosna i stvarno zahvalna što smo dobili ovu priliku. Želim vam puno sreće na treningu i sezoni, obećavam da ću vas doći gledati na nekim utakmicama,' najavila je na kraju.