GODINAMA SU BILI skupa

Tajči se prisjetila veze sa zagrebačkim glumcem kojeg je ljubila u danima najveće slave

23.05.2024 u 14:33

Bionic
Reading

Jedna od većih pop zvijezda devedesetih trenutno boravi u Hrvatskoj. Otkrila je razmišlja li o povratku u domovinu, s obzirom na sve učestalije dolaske, o ulozi Zrinka Tutića u njezinoj karijeri te tko joj je dugo bio simpatija

'Dogodilo se to da je moj najmlađi sin napunio 18 godina pa me sada ne trebaju više toliko koliko su me trebali, ranije pa sam malo više slobodna. Imam više vremena da ga provodim gdje hoću. U Hrvatskoj mi je uvijek bilo lijepo. U životu se dogodi da ako slušaš svoje unutarnje vodilje da bude onako kako je i kada najbolje', ispričala je Tatjana Cameron Tajči u Special Happy Showu.

Njezini sinovi zatražili su hrvatsko državljanstvo, no o povratku za stalno priznaje - ne razmišlja.

'Povratak je komplicirano pitanje, to je velika odluka da se od nerezidentnog postane rezidentan i povlači sto stvari. Ja tamo imam kuću, ne ide to samo idemo na avion, uzeti dva kufera i preseliti. Može se lijepo posložiti život na dva kontinenta na jedan lijepi način, da sam i tu i tamo. Samo sa sabranošću i veseljem', istaknula je.

Ne krije ponos što imala priliku u hrvatskoj delegaciji pratiti nastup Baby Lasagne na Euroviziji u Švedskoj.

'Biti u toj dvorani, doživjeti te fanove, tu tehnologiju, doživjeti Marka uživo i njegovu energiju – životno vrijedno, neprocjenjivo iskustvo. Njegov nastup koji sam na neki poseban način sa strane gledala, kao svoj uspjeh. On je stvorio tako divnu energiju... Taj odnos, ta ljubav od publike, to navijanje za Baby Lasagnu, stvarno lijepa energija se stvorila. Marko je to tako izvrsno odradio, on ima tu sabranost. Kad je zamolio medije da mu treba pauza, ja si mislim, evo gledam to sa strane, kako je moglo biti da sam ja imala tu osviještenost...dobro, bilo je sasvim drugo vrijeme, on je ipak u sasvim drugom mentalnom sklopu, ima odličnu ekipu oko sebe, imala sam i ja dobru ekipu oko sebe, ali na drugi način, tako da... Mislim, ne bih ništa mijenjala, sve je tako kako trebalo biti, ali drago mi je da sam vidjela na koji način se to može dobro odraditi', rekla je.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ni desetljećima nakon Tajči u potpunosti ne otkriva razloge odlaska u SAD, a pričala je i o Zrinku Tutiću.

'Naravno zaslužan je za pjesme koje je odlično napisao, on je izuzetan profesionalac i još uvijek je u tom poslu. Ja sam, moram reći radila od četvrte godine na sebi, na svome glazbenom obrazovanju, na scenskom pokretu u ZKM-u. Tako da, ne bih baš rekla da je zaslužan za moju karijeru, nego za ‘Hajde da ludujemo’i sve što se događalo te dvije godine. Pa onda u tom smislu bio je zaslužan, ne bih rekla za bijeg, nego za moju tranziciju u Ameriku gdje sam željela ići studirati mjuzikl, to nije nikada bila tajna. Ja sam mu rekla da bi htjela ići studirati mjuzikl, bila sam iscrpljena, imala sam neke druge razloge, možda su me malo prečvrsto držali u ruci, kao u knjizi ‘O miševima i ljudima’ Johna Steinbecka. Taj miš više nije mogao živjeti. Otišla sam da bi prodisala. Nije sve njihova odgovornost, Nisam sama znala postaviti granice, reći znate ja sam umorna, ja idem spavat, nema tog koncerta, nema tog medija', kazala je Tajči.

Dodala je i kako je dan danas u dobrim odnosima s Tutićem s kojim rado popije kavu. Prisjetila se i veze s glumcem iz kultne serije 'Smogovci', Mariom Mirkovićem.

'Svi su imali simpatije prema nekom, realno, imala sam i ja. Dugo sam hodala s Marijem Mirkovićem, mi smo bili par, Mario iz Smogovaca. A samo simpatija mi je bio Vlado Kalember. On mi je stvarno dugo bio simpatija i Massimo, on mi se isto jako sviđao. Znaš što, kod mene je to bilo, što se osjeća iznutra, ta njegova emocija koju je on kroz glazbu davao, to me uvijek jako privlačilo i još me uvijek privlači', otkrila je Tajči.