zvijezda devedesetih

Tajči se prisjetila propuštene prilike s Totom Cotugnom, Tutić joj je 'presudio'

13.02.2024 u 22:49

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih, ali i najtraženijih zvijezda bivše države, trenutno boravi u Hrvatskoj. Osim druženja s obitelji i prijateljima, obožavana Tatjana Cameron Tajči odrađuje i brojna medijska gostovanja

Tatjana Cameron Tajči gostovala u specijalnom izdanju Dalibor Petko Showa posvećenog predstojećoj Dori. Kao veteranka Eurosonga natjecateljima ovogodišnjeg Izbora za pjesmu Eurovizije, poručila je:

'Upotrijebit ću riječi Taylor Swift s dodjele nagrade Grammy. Svaki stih koji napišete, svaka pjesma, koncert ili turneja je nagrada i to je poruka svim glazbenicima. Uživajte jer svaka je pjesma uspijeh bez obzira na sve', smatra pop diva koja se povukla na vrhuncu slave.

Ispričala je zašto nije voljela svoju roza haljinu, koju je nosila na eurovizijskom nastupu u Zagrebu. 'Narančasta haljina je postavila standard. Stvarana je dugo vremena, svaki šav je napravljen s ljubavlju. Ne bih željela biti nepravedna prema pink haljini, ali ona je nastala jako brzo. Imam ih obje još uvijek i da vidiš kako danas izgledaju bilo bi ti jasno', rekla je pjevačica. I cipele je morala vratiti nakon Eurovizije.

Prisjetila se i anegdote iz backstagea. Pobjednik te večeri Toto Cotugno prišao joj je nakon njezinog nastupa. 'Donio mi je ružu i rekao da bi želio da dođem nastupati u njegov show. Rekla sam da naravno, ali je tada Zrinko Tutić rekao: 'Vidjet ćemo'. I tako od toga nije bilo ništa', rekla je Tajči koja je komentirala je i što misli kakav bi joj bio život da nije pobijedila s pjesmom 'Hajde da ludujemo'.

'To je kao u filmu, jedna točka koja ima dva različita ishoda. Ali onda pomislim sigurno ne bi bilo ni moje djece, i onda osjetim trnce. I tu se zaustavljam i shvaćam da je sve onako kako je trebalo biti', smatra pjevačica.

'(NE)SLOMLJENA'

Emotivna ispovijest zvijezde 90-ih: Tajči predstavila knjigu u Zagrebu

Pogledaj galeriju