javna prozivka

Sydney Sweeney odgovorila zlim jezicima: 'Oprostite što imam odlične grudi'

22.04.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Prije nekoliko je dana holivudska producentica Carol Baum izrazila sumnju u glumački talent glumice koju smo mogli gledati u popularnim serijama kao što su 'Euforija' i 'Everything Sucks'

Glumicu Sydney Sweeney tek će rijetki znat po imenu, no ukoliko se imenu nadodaju ostvarene uloge slagalica će se polako početi slagati. Popularna je plavuša glumila Cassie Howard u seriji 'Euforija' te Oliviju u drugoj sezoni serije 'Bijeli lotus', a manju je ulogu imala i u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu', no čini se kako njezini glumački projekti nisu baš svima po volji.

26-godišnja je svojom ljepotom, ali i pokazanim talentom postala miljenica publike, no filmska producentica Carol Baum javno je prozvala glumicu, ali i sve one koji joj daju vrijedne angažmane.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Holivudska producentica koja je članica Akademije filmskih umjetnosti i nauka te od 2024. predavačica produkcije na USC School of Cinematic Arts kritizirala je glumičinu novu komediju 'Anyone But You' nazvavši je negledljivom.

Uz to, Baum je postavila i pitanje razloga zbog kojeg je Sweeney toliko tražena te naglasila kako ni njezini studenti nisu mogli dati zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvijezda toliko tražena.

O ovim se zlonamjernim izjavama oglasio predstavnik glumice za PageSix rekavši: 'Ako je to ono što je naučila u svojim desetljećima u industriji i smatra da je prikladno to poučavati svoje studente, to je sramotno.'

Nakon svega se oglasila i glumica odgovorivši provokativnom isprikom!

Uz galeriju fotografija podijeljenih na Instagramu, objavila je i fotografiju u sivoj majici s natpisom: 'Oprostite što imam odlične grudi.' Na ostalim slikama je glumica pokazala svoje zategnuto tijelo te ženstvene obline, a u komentarima su se našli komentari koji preispituju njezinu ispriku zbog sjajnog izgleda.

  • +2
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / EVERETT / PROFIMEDIA