NIŠTA, I DRUGI PUT!

Svratite na trenutak do Instagrama Jennifer Lopez. Bit ćete nam zahvalni

07.03.2018 u 23:17

Bionic
Reading

Latino pjevačicu i glumicu pamtimo po vrućim koncertnim izdanjima i pripijenim haljinicama, a da jednako seksi može biti i u sportskom izdanju uvjerila nas je fotografijama koje je upravo objavila na Instagramu

Otkako je u vezi s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodrigezom, paparazzi više pažnje posvećuju kretanjima Jennifer Lopez oko teretane, nego u noćnim provodima.

Lijepa pjevačica u posljednje vrijeme puno pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu a napredak na njezinoj zanosnoj figuri paparazzi pomno prate sačekujući je ispred teretane.

Čini se da je J Lo tome odlučila stati na kraj i na radost svojih sedamdesetak milijuna obožavatelja na Instagramu, počela objavljivati fotografije s one strane zida teretane.

Ne dijeli još Jennifer nikakve savjete što se samog vježbanja tiče, više je usredotočena na pravilan izbor odjeće pa trkelja nešto o ustajanju, jačanju i sjaju i što je motivira da krene s treningom.

Zapravo, mi mislimo da se samo željela pohvaliti sa svojim unikatnim tajicama zanimljivog uzorka. I da budemo iskreni, teško nam se odlučiti na kojoj od dvije fotografije bolje izgledaju. Mada, teško da bi našli zamjerke i sportskom topiću u kojem je J Lo odlučila odraditi ovaj trening.

  • +29
Najpamtljivija izdanja Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia