latino ljepotica

Jennifer Lopez otkrila u čemu je najprivlačnija svom muškarcu

02.02.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez posljednjih godinu dana, otkako je u vezi s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, blista posebnim sjajem. Ne postoji situacija u kojoj ovu ljepoticu možemo zateći nedotjeranu, a sada je otkrila i čime svaki put iznova zavodi svog voljenog muškarca

Svojim se upečatljivim stajlinzima Jennifer Lopez nerijetko našla na listama najbolje odjevenih holivudskih ljepotica. Ljubav prema skupocjenim krpicama i dotjerivanju nikada nije krila, a posljednjih mjeseci otkako joj ide i na ljubavnom planu, latino diva naprosto blista.

Na ovotjednom predstavljanju nove proljetne kolekcije modne kuće Guess, čije je Jennifer zaštitno lice već dugi niz godina, 48-godišnjakinja se pojavila sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom.

U pripijenoj haljini od satena, svijetlo plave boje pjevačica i glumica istaknula je sve svoje atribute, a onda priznala i kako joj je kao inspiracija poslužila vremešna glumica Barbara Streisand.

Iako je na crvenom tepihu i u javnim istupima uvijek gledamo u glamuroznim izdanjima, Jennifer u slobodno vrijeme najradije nosi ležernu odjeću, koja se, priznaje, najviše sviđa i Alexu.

'On voli kada imam svoju prirodnu kovrčavu kosu i kada nemam previše šminke. Zapravo, to se svim muškarcima više sviđa - vole kada smo svoje i prirodne', istaknula je za američke tabloide preplanula latino diva, a onda se osvrnula i na to kako sama vidi svoj stil.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pokušavam ne zaglaviti previše u određenom razdoblju i trendovima, a istodobno zadržati vlastiti stil. Kada sam bila tinejdžerka na meni se jasno vidjelo da sam odrastala u Bronxu. Stalno u trapericama koje su trebale naglasiti seksepil, pa je Guess istodobno i brend s kojim sam odrastala', rekla je Lopez.

Priznala je i kako osobno najviše voli imati kosu podignutu u visoki rep, a od odjeće joj je bitno da je u veselim i vedrim bojama.

Jennifer Lopez Hamptons Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia