PRIHVAĆEN PRIJEDLOG

Svoju ulicu u Zagrebu dobit će i legendarni Željko Malnar

27.07.2019 u 09:12

Bionic
Reading

Prošle je godine Koalicija Roma Hrvatske, na čelu s Seadom Bracom Hasanovićem, podnijela je prijedlog za preimenovanje ulice I. Stara Peščenica u Ulicu Željka Malnara koje je prihvaćeno

U dokumentu koji je objavljen na Facebook stranici 'Podcast Inkubator' Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova potvrdio je inicijatoru Seadu Braci Hasanoviću kako je uvažena njegova molba, piše 24 sata.

Ulica u Zagrebu tako će nositi ime poznatog novinara i putopisca Željka Malanra, tvorca legendarne emisije 'Noćna mora'.

'Poštovani gospodine Hasanoviću, čast mi je obavijestiti vas da je na 12. sjednici, 17. lipnja 2019. Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova Gradske skupštine Grada Zagreba, jednoglasno podržao vaš prijedlog da se ime putopisca i novinara Željka Malnara unese u Fond imena', stoji u tom dokumentu.

Još nije poznato kad će Željko Malnar dobiti svoju ulicu, a stanari ulice suglasni su s tom promjenom naziva, piše 24 sata.

Malnara koji je 2013. preminuo u 70. godini života pamtit ćemo po brojnim putopisima, dokumentarnim filmovima i dugogodišnjem noćnom TV showu 'Noćna mora' koji se prikazivao od 1992. godine do 2010. godine.