KAKAV KAVALIR

Svijet ne prestaje pričati o potezu Jasona Momoe na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, a evo i zašto

07.01.2020 u 13:29

Bionic
Reading

Niti ove godine dodjela prestižnih nagrada Zlatni globus nije prošla bez trenutaka koji su, ne bez razloga, u samo nekoliko trenutaka postali viralni hit. Nakon 77. dodjele Zlatnih globusa, ta je 'čast' priprala Jasonu Momoi i to ne bez razloga

Za ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa 40-godišnji Jason Momoa pomno se dotjerao - uz hlače s potpisom Valentina iskombinirao je baršunasti sako u zelenoj boji Toma Forda, no unatoč svemu na kraju je ipak završio u sasvim običnoj crnoj potkošulji i još jednom pokazao svoje mišiće.

Naravno da je obožavateljice i ovoga puta ostavio bez riječi, a ubrzo se doznalo kako ipak taj potez nije napravio kako bi zadivio žene diljem svijeta, već onu jednu, koja sjedi pored njega, i kojoj je je obećao 'u dobru i zlu' do kraja života.

Naime u dvorani gdje se održavala dodjela, u jednom je trenutku postalo malo prohladno, stoga je svoj sako skinuo s mišićavih ramena i nježno ga prebacio preko svoje supruge Lise Bonet, a to se jasno vidjelo u trenutku kada je glumac Brian Cox krenuo prema pozornici kako bi preuzeo svoju nagradu za ulogu u seriji 'Succession'.

Njegov čin ubrzo je postao viralni hit, a obožavateljice diljem svijeta ne znaju bi li se prije divile njegovom mišićavom tijelu ili kavalirskoj odluci.

  • +2
Jason Momoa Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER