SASVIM ISKRENO

Jason Momoa bez dlake na jeziku o tituli filmske zvijezde: 'Javnosti nisam poznat po glumi već samo po akciji'

16.10.2019 u 23:21

Bionic
Reading

Superjunak Aquaman i zvijezda serije 'Igra prijestolja', Jason Momoa, brojne je iznenadio svojim mišljenjem o vlastitom statusu filmske zvijezde

'Za mene su Brad Pitt i George Clooney filmske zvijezde. Znate što želim reći? Ti momci su bomba', izjavljuje 40- godišnji glumac u velikom intervjuu za magazin Esquire u čijem novom broju nastupa kao glavna zvijezda.

U spomenutom intervjuu proslavljeni glumac s Havaja također se dokatnuo mlađahnog kolege iz nadolazećeg filma 'Dune', Timotheea Chalameta, izjavivši: 'Nikada se ne bih mogao nositi s onim što on čini. On je tako j****o talentiran. Ja sam malo gluplji i treba mi vremena, što je za mene vjerojatno bolje jer bi stvarno bilo loše da se meni dogodilo isto u njegovoj dobi. Jednostvano bih sve s****o'.

Usprkos ulogama u hit seriji 'Igra prijestolja', DC-jevim filmovima kao superjunak Aquaman i činjenici da ima vlastitu seriju 'See' na streaming servisu Apple TV+, Jason Momoa smatra kako u javnosti nije poznat po glumačkom zanatu.

'Javnosti nisam poznat po svojoj glumi već samo po akciji. U scenama ne kažem puno stvari i ne koristim velike rečenice...nisam 'prepametan'', priznaje Momoa.

Ako postoji jedna stvar u koju je posve siguran to je njegova supruga, 51- godišnja glumica Lisa Bonet.

U intervjuu za magazin Esquire Momoa je ponovno naglasio kako je u Lisu zaljubljen od malih nogu, pritom izjavivši kako joj navedeno nije želio priznati sve dok nisu dobili djecu, kako ne bi pomislila da ju cijeli život uhodi.

Zbog podrške supruge Jason Momoa nikada neće prestati ganjati svoje snove. 'Oženio sam Lisu Bonet. Sve je moguće', zaključuje glumac.

  • +6
Jason Momoa Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL